Demokrat Zafer

YALÇIN: TÜRKİYE İTTİFAKI’NA İHTİYAÇ VAR

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın kutuplaştırıcı ayrıştırıcı bölücü ve imalı söylemlere karşı milli çıkarları ve milli düşünceleri yaymak ve paylaşmak için Türkiye İttifakı’na ihtiyaç olduğunu söyledi.
BAŞKAN YALÇIN: TÜRKİYE İTTİFAKI’NA İHTİYAÇ VAR

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakına karşı Türkiye İttifakı çağrısı yapan Başkan Yalçın, “Vatanımız Türkiye’miz içerden ve dışardan ciddi tehditlerle kuşatılmak istenirken ülkemizde Türkiye İttifakı anlayışına ihtiyaç vardır. Toplumsal barışın sağlanması, milli ve manevi değerlerimizin korunarak yaşatılması, her alanda adaletin tesis edilmesi ve ülkemizin beka sorununu aşabilmesi için, sokaklarda değil, davranışlarda, gönüllerde, yüreklerde, beyinlerde, fikir ve görüşlerde yaşatılması gereken ülkemizde Türkiye İttifakına ihtiyaç vardır. Kutuplaştırıcı ayrıştırıcı bölücü ve imalı söylemlere karşı milli çıkarları ve milli düşünceleri yaymak ve paylaşmak için ülkemiz Türkiye İttifakı’na ihtiyaç vardır. Milli birliğimize, dirlik ve kardeşliğimize güç katarak milli vicdan ve şuurun temsilcisi, sesi olmak, düzgün ve dürüst, liyakatli sorumluluğunu bilen insanlarımızın sinerji oluşturmasına vesile olmak için ülkemizde Türkiye İttifakı’na ihtiyaç vardır. Yılmadan, ertelemeden, usanmadan, vazgeçmeden milli direnci her zaman ayakta tutmak devlet ve milletimizi yükseltme davasına katkıda bulunmak için ülkemizde Türkiye İttifakı’na ihtiyaç vardır.” dedi.

Milli varlığı sahiplenmek, tembelliğe dur demek, temel hak ve hürriyetleri korumak, yanlışlıklara fırsat vermemek, Türk Milleti’nin kurtuluş ve yükseliş ümidi olmak içinde Türkiye İttifakı’na ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Yalçın, “İstiklal ve bağımsızlığımıza sahip çıkmak, barış ve sevgiyi topluma yerleştirmek, siyaseti şahsi çıkar ve ikbal aracı olmaktan arındırıp, kişi odaklı değil fikir odaklı hale getirmek ve tek kaygısı vatan olanları gönüllerde buluşturmak için, ülkemizde Türkiye İttifakına ihtiyaç vardır. Yabancı unsurların dayatmalarına teslim olmamak, gelecek kuşaklara ve gençlerimize sahip çıkmak, bin yıllık vatan toprağımızı parçalatmayarak genişleme ve nefes alanı oluşturan Mehmetçiklerimize, Güvenlik güçlerimize moral ve enerji vermek için ülkemizde Türkiye İttifakına ihtiyaç vardır. Ülkemizin derin açmazlara sürüklenmemesi, ekonomi ve teknoloji üretiminde, sağlık, bilim, kültür ve kalkınmada hür ortamının sağlanmasına vesile olmak için ülkemizde Türkiye İttifakı’na ihtiyaç vardır. Dünyayı Türkiye merkezli okuyabilen, değişim ve gelişmeleri yakından takip edebilen izleyicileri artırmak, oynanan oyunlara plan ve projelere karşı birikimli ve sorumlu vatandaşları çoğaltmak milli egemenliğe katkıda bulunmak için ülkemizde Türkiye İttifakı’na ihtiyaç vardır. Ülkemize dosdoğru hizmet etmek, siyasi hayatı yozlaşmışlıktan ve kişilerin siyasi vesayetinden kurtarmak, ortak milli akıl oluşturmak, şahsi ihtirasların milli ülkülerimizin önüne geçmesini engellemek, kamu düzeninin yara almamasına çalışmak, bilgi kirliliği ile mücadele etmek, köklü devlet idare etme geleneği anlayışımızı korumak, toplumda kargaşa ve kalkışma çıkarmak isteyenlere Millet-Devlet-Ordu dayanışmasını göstermek için, ülkemizde Türkiye İttifakı’na ihtiyaç vardır.” Şeklinde konuştu.

Başkan Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Milli varlığı çökertmek isteyen iç ve dış mihraklara destek olan söylemleri ve planları bozmak, yoksulluğu giderecek istihdam sağlayıcı proje üreten vatan evlatlarına fırsat vermek, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ diyen tek kaygısı Vatan olanları birleştirmek, bölücü zihniyetlere karşı vatanımızda birliği beraberliği temsil etmek için ülkemizde Türkiye İttifakı’na ihtiyaç vardır. Avrasya’da Türkiye’mizi güçlü merkez ülke konumuna getirmek, her bireyin ve milletimizin özgüvenini geliştirmek, karamsarlığı yenmek için ülkede Türkiye İttifakı’na ihtiyaç vardır. Atalarımızın,Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün bizlere emanet ettiği vatanımızda kararlı, azimli bir milli duruş sergilemek, milli yükselişin öncüsü olmak, aziz milletimizle el ele, gönül gönüle omuz omuza ülkede birlik meşalesini yakmak için ülkede Türkiye İttifakına ihtiyaç vardır. Ülkemizin dünyada ilk 10 ülke arasına girmesini sağlayacak, kalkınma, istihdam, teknoloji üretme ve istikrar kervanını sağlamlaştırmak, her insanımıza güven, heyecan, manevi destek vermek amacıyla, nefret, kin ve haset, gaflet ve dalalet dolu söylemler yerine bilim, birlik, sevgi ve barış dolu söylemlerle vatanında yaşamaya haz duyan yeni ufuklara doğru ben, sen, o demeden biz duygusuyla hareket eden, olumlu ve yapıcı çalışma yapanları çoğaltan kendi kendini yenileyen uzun ömürlü ülkede Türkiye İttifakı etrafında kenetlenen Türkiye sevdalılarına ihtiyaç vardır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ