Demokrat Zafer

Kamulaştırma Mağduru Engelli Aileye MEMLEKET Desteği! “Osmangazi Belediyesi Tapulu Mülkü Kamulaştırma Marifeti ile Gasp Etmiştir!”

“Muradiye Külliyelerinin de içinde bulunduğu Yahşibey mahallesi 4811 ada 1 parselde bulunan Yahşibey mahallesi, 3. Bağış sokaktaki  3 katlı müstakil binanın “Kapalı Çarşı ve Hanlar Bölgesi Cumhurbaşkanlığı Acil Kamulaştırma Kararı” kapsamı içinde Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kamulaştırıldığı yapılan ilamla anlaşıldı. Bursa’da 2002 yılında taşındıkları yeni evin sahibi, kiracılarının maddi imkansızlıklarından dolayı Bakırcı ailesine evi hibe etti. 6 kişilik bir aileye sahip olan Bakırcı ailesinden ise 3’ünün kronik rahatsızlıkları bulunmakta. Evin en yaşlısı Nazmiye Tabak “Alzheimer” hastası, evin babası olan Oktay Bakırcı “Psikiyatrı” hastası ve onun küçük kızı Gizem Bakırcı “Zihinsel Engelli” ” bu spotla verdiğimiz haber siyasi kulisleri ısıttı. Memleket Parti Bursa İl Başkanlığı’ndan bir heyet aileyi ziyaret etti.

İl Başkanı Hasan Yıldırım; “Aileyi ziyaret ederek buradaki duruma canlı şahit olduk. Osmangazi Belediyesi’nin böyle bir girişimde bulunması 900 bin kişinin yaşadığı ilçede kapalı kapılar ardında kim bilir hangi saçma sapan işlere imza attıklarının bir göstergesidir. İnsanların umutları, hayalleri ile kamu kurumu oynamaz! Ama burada fiili durum çok farklı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı vicdanlı davranmaya ve belediye tarafından başlatılan tahliye işleminin derhal durdurmaya davet ediyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ