Demokrat Zafer

Ambalaj tasarımı Peros’a ödül getirdi

Peros’un yüzde 98 doğal içeriği kadar renkli ve şık ambalajıyla da dikkat çeken Doğanın Hediyeleri Sıvı Sabun Serisi, “Ambalaj Ay Yıldızları” yarışmasında ödüle layık görüldü.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları ödülleri, 10 Ekim Pazartesi günü Raffles Hotel’de düzenlenen törenle sahiplerine ulaştı. Özgün tasarımların ve fark yaratan çalışmaların ödüllendirildiği Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda, farklı kategorilerden yüzlerce ürün ambalajı jüri tarafından değerlendirildi. Temizlik ürünleri markası Peros, doğanın eşsiz hediyeleri çiçeklerden ilham alarak hazırladığı “Peros Doğanın Hediyeleri Sıvı Sabun Serisi” nin Designvena imzası taşıyan şık ambalajlarıyla Sağlık ve Güzellik Ürünleri kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Beyaz Kağıt Pazarlama Müdürü Zeynep Kahraman, “Peros Doğanın Hediyeleri Sıvı Sabun Serisi”, Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen mis kokulu, şifa kaynağı bitkilerden elde edilen yağlarla hazırlandı. Serinin tamamı yüzde 98 doğal içerikli. Her zevke hitap eden birbirinden hoş koku kombinasyonlarıyla dikkat çeken sıvı sabunları, Amber & Gül, Aqua & Deniz Esintisi, Bal & Pamuk Çiçeği, Lavanta & Neroli Çiçeği, Zeytinyağı & Bergamot Çiçeği ve Antibakteriyel & Aloa Vera olmak üzere 6 farklı seçenekte piyasaya sunduk. Doğanın hediyeleri çiçeklerden aldığımız ilhamı, ambalajımıza da yansıtarak banyolara şıklık katmak istedik. Şişelerimizin eliptik formu ve renkleri, ferah ve aydınlık bir ambalaj oluşturmasının yanı sıra temizlik ve arınma duygularını da çağıştırıyor” dedi.

https://www.perostemizlik.com/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ