Demokrat Zafer

Altınşehir sakinlerinden Şahinkaya’ya çağrı!

Altınşehir mahallesinde bulunan Şahinkaya Okullarının kamuya ait parkı kendi okul bahçesine eklemesi üzerine mahalle sakinlerinin itirazları devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi’ne ait park alanının etrafını duvarla çevirerek halkın kullanımına kapatan okula karşı mahalleli imza kampanyası başlattı. Change.org’da “Altınşehirliler Kreş Alanının korunmasını ve Parkın kamusal kullanıma açılmasını istiyor!” başlığıyla başlatılan imza kampanyasıyla yurttaşlar parkı geri istiyor.

Şahinkaya Okulları parkın halkın kullanımına zaten açık olduğu açıklamalarını ise mahalle sakinleri yalanlayarak hala kullanamadıklarını ve Nilüfer Belediyesi’nin parkın etrafındaki duvarları yıkmasını talep ediyor.

Altınşehir mahallesi sakinlerinin change.org’da başlattığı imza kampanyasına bu linkten ulaşabilirsiniz.

sahinkaya

Ne olmuştu?

Şahinkaya Okulları’nın kamuya ait araziyi Altınşehir’de bulunan okul bahçesine eklemesi nedeniyle mahalle sakinleri duruma tepki göstermişti. Altınşehir Mahalle Muhtarı Melahat Ünlü Şanal, “Seçildikten sonra yaptığım incelemede Şahinkaya okullarının bize ait park alanının bir kısmını kendi okullarının bahçesine kattığını saptadım. Belediye Başkanımız Turgay Erdem nezdinde girişimde bulundum. Konuyla ilgilendiler. Oğuzhan Şahinkaya ile de görüştüm. Duvar çekilen alanın ön kısmı açıldı. Oraya bir tabela asıldı. Atılan bu olumlu adımın devam etmesini istiyoruz. Okulla parkı ayıran yolu Nilüfer Belediyesi açarsa, sorun ortadan kalkar, duvarlar yıkılır, orası halka açık hale gelir.” demişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ