Demokrat Zafer

MHP’li Bülent Erden; Mudaş sosyal tesisinde Öğretmenlerimize bir ayrıcalık düşünüyor musunuz?

Mudanya’nın keskin muhalifi MHP’li isim Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı topa tuttu! MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; ” İlk meclis toplantısında ifade edip, sonrasında defalarca tekrarladığımız gibi, Doğrularda yanınızda, Yanlışlarda karşınızda, Eksiklerinizin tamamlayıcısı olarak Mudanyamıza katkı için çalışıyoruz. Ancak bugüne kadar meclis toplantılarında yapıcı iletişim kurma çabalarımızdan sonuç alamadık. Azda olsa doğrularınıza teşekkür ettik. Bir kısım yanlışlarınızda baştan uyardık. Eksikleriniz ile ilgili öneriler sunduk. 3 sene önce verdiğimiz önerge gereği meclis toplantıları canlı yayınlanmadığı sürece, bugüne kadar olduğu gibi sonrasında da mecliste gündeme getirdiğimiz konuları medya ila paylaşarak kamuoyunun duymasını sağlayacağız!

20 aralık 2019 günü Mudanya Belediyesi sosyal hesaplarından yapılan paylaşımda; “Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın ikinci dönem projelerinden biri olan Sokak Hayvanları Köyü Projesi başlıyor. İçerisinde kısırlaştırma ünitesi, yavrulu anne bölümleri, kedi ünitesi, hasta hayvan bakım ünitesi, ameliyathane, sosyal alan, kafeterya, idari bina bulunacak olan SOKAK HAYVANLARI KÖYÜ PROJESİNİN TEMELİ 2020 YILINDA ATILACAK ” ifadesini kullanmasına rağmen bırakın barınağı sokaktaki canları dahi doğru düzgün besleyemiyor!

“Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır” diyerek öğretmene önem veren Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partinin Belediye Başkanı olarak Mudanya Öğretmenevini 5 Eylül 2020 günü yaka paça tahliye ettirdiniz. Üstüne bir sürü nutuk atarak binanın Mudanyalıya sosyal tesis olarak hizmet edeceğini açıklayıp tadilata başladığınızı boy boy fotoğraflarla basına servis ettiniz. Öğretmenlerimizin kurulu düzenini bozarak onları adeta sokağa attınız. Mudanyalı öğretmenlerimizin yüzüne nasıl bakabildiğinizi çok merak ediyorum. Mağduriyetlerin bir nebzede olsa telafisi için Mudaş sosyal tesisinde Öğretmenlerimize bir ayrıcalık düşünüyormusunuz?” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ