Demokrat Zafer

Hayaldi Gerçek Oldu! Sarı Variller…

Bursa’da hurdaya ayrılan varilleri hayal gücü ve yaratıcılığı ile mekanının baş tacı yaptı. İlerleyen zamanlarda bir  sanat sokağı oluşturmak istediğini söyleyen işletme sahibi Hasan Sezai Çelikkol, karikatür ve portre çizebilen sanatçıları arıyor.

GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN    bursadabugun.com

Bursa‘nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kafe işletmecisi farklı ve örnek bir çalışmaya imza attı. Varilleri, hayal gücü ve yaratıcılığıyla mekanına koltuk yapan işletme sahibi Hasan Sezai Çelikkol sanatsal bir çalışma gerçekleştirdi.

Çelikkol aynı zamanda hem ekonomisine hem çevresine fayda sağlıyor. Yeniden kullanım için tasarlanarak oturma gruplarına dönüştürülen sevimli ve kullanışlı varillere vatandaşlar son derece yoğun ilgi gösterdi.

AMACIMIZ SANAT SOKAĞI OLUŞTURMAK 

Çelikkol, “İşletmemizin açılışını yeni yaptık. Kızım ve damadımla birlikte. Burasını çalıştırıyoruz. Bizim burada geliştirmek istediğimiz bir konseptimiz var. Biz istiyoruz ki; Bursa’nın eli kalem tutan, karikatür yapabilen, portre çizebilen sanatçıları burada yerini alsın, müşteriler geldiğinde bu tür şeylere cevap verebilen bir sanat sokağı oluşturalım. Sanatçıların bizlerle diyaloğa geçmesini istiyoruz. Biz zaten arayışlarımızı yapıyoruz, bazılarıyla irtibata geçtik. Bahar aylarında bu faaliyetimize başlayacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ