Demokrat Zafer

SAYGILIER’İN YARDIM GECESİ HEDEFİNE ULAŞTI!

Burcu Saygılıer ve Ayşe Yeşim Arda Sponsorluğunda;

Bir Evi de Sen Isıt Çocuklar Üşümesin adıyla düzenlenen yardım gecesi renkli sahnelere görüntü oldu. Bursa’nın çeşitli yerlerinden geceye katılım oldukça yoğundu

Sahne alan sanatçı ve katılan misafirlerle gece anlamına ulaştı.

Programı düzenleyen Saygılıler, geceye dair; “Gelen her yardım, kömür olarak çocuklara yansıyacak. Bu da o çocukların gülümsemesi demektir. Bu gece de bizi yalnız bırakmayan başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve sevgili konuklarımıza çok teşekkür ederim.”

YARDIMLAR BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZDİR

“Hem bireysel görüşüm hem de başkanlığını yaptığım teskilatın en önemli kavramlarından birisi yardımdır. Özellikle çocuklarımıza duyarsız kalamayız. Yani yardımlar bizim vazgeçilmezdir.” diyerek görüşlerini bildirdi.

Konuk listesinde birçok kişi vardı. Başlıca konuklar şunlardı.

Adalet Partisi Bursa İl Başkanı Bahri Parlas, Adalet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Halil Özdemir , Adalet Partisi Gürsu İlçe Başkanı Cevdet Şengül,Adalet Partisi STK’lardan sorumlu Başkan Şenol Bilgit,Adalet Partisi Bursa İl Danışmanı Ali Tekin,Adalet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenel ,Adalet Partisi Bursa Mahalli Teşkilatlardan Sorumlu İl başkan Yardımcısı Adem Pehlivan,Adalet Partisi Sivil Toplumdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Küçer, Karacabey Saadet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Üzer.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ