Demokrat Zafer

‘5. Bursa Anadolu Günleri’ etkinliği coşkuyla açıldı!

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından düzenlenen ‘5. Bursa Anadolu Günleri’ etkinliği törenle açıldı.

HABER OSMAN ÇETİN

Etkinlik 9 Ekim 2022 tarihlerine kadar Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek Anadolu buluşmalarında 132 stant da, 32 il hem yöresini hem de damak tadını tanıtacak.

Bursa’daki il derneklerinin bir araya gelmesiyle kurulan Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), 4 yıldır büyük bir katılımla gerçekleştirdiği Anadolu buluşmalarının 5’incisini düzenliyor. 5-9 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte kurulacak olan 132 stant da, 32 il hem yöresini hem de damak tadını tanıtacak. Anadolu’nun tarihi ve turistik dokusu, kültür ve turizm değerleri, el sanatları, yöresel lezzetleri, müzik ve folklorunun bir araya geleceği BİLDEF 5. Bursa Anadolu Turizm ve Tanıtım Günleri’nde Anadolu, Bursa’ya taşıdı.

BİLDEF Genel Başkanı Ramazan Alp, ortak değerlerin güçlendirilmesi, kültürel anlayışın oluşturulması ve daha iyi toplum idealinin hayata geçirilmesi için bu etkinliklerin önemine değinerek, “Anadolu’nun dört bir yanından gelen insanlar bu etkinliği gezebilir ve yörelerinde lezzetlerini tadabilir dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ