Demokrat Zafer

AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanına, Bursaspor Taraftarından Şok!

Bursaspor-Esenler Erokspor maçında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş istifaya davet edildi.

AKP'li büyükşehir belediye başkanına taraftardan şok!

TFF 2. Lig’in 7. haftasında evinde konuk ettiği Esenler Erokspor’a 3-0 mağlup olan Bursaspor’da sular durulmuyor. Maç boyunca Bursaspor taraftarı hem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş‘ı hem de Bursaspor yönetimini istifaya davet etti. Taraftar stadyumu, ‘istifa’ sloganları ile inletti.

İşte o görüntüler:

Bursaspor’da maçın ardından yönetim istifa kararı aldı ve olağanüstü genel kurula gidileceğini açıkladı.

MAÇ ESNASINDA NELER OLDU?

Mücadelenin ilk yarısından itibaren ”yönetim istifa”, ”Alinur Aktaş” istifa tezahüratlarının gelmesiyle birlikte 90 dakika boyunca hem saha içerisinde hem de saha dışında tansiyonu yüksek bir karşılaşma oldu.

Enbursa.com’da yer alan habere göre; tepkilerin ardından, maçın 85. dakikasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a tribünlerden gelen küfür üzerine, Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz’a bir telefon geldi. Uzun süre tribünde telefon görüşmesi yapan Banaz, maçın bitiş düdüğünün ardından yönetimini stadyumda acil olarak topladı. Yaklaşık yarım saat süren toplantıdan istifa kararı çıktı.

Bursaspor Kulübü, alınan Olağanüstü Genel Kurul kararını resmi internet sitesinden duyururken, kongreyle ilgili detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti.

BURSASPOR‘UN MERAKLISI DEĞİLİZ”

Alinur Aktaş Bursa Büyükşehir Meclis Toplantısı’nda şunları söylemişti:

Bursaspor benim tapulu malım değil. Benim bir genel müdürüm Bursaspor’un başkanı… Ben bu işten rahatsızım. Bütün Bursa’ya aykırıyorum; biz Bursaspor’un önünde engel filan değiliz. Meraklısı filan da değiliz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ