Demokrat Zafer

Buharda pişirin, sağlıklı beslenin

Streaming yani buharda pişirme hem pratikliği hem de sağlıklı olması sebebiyle son yılların yükselen trendi. Russell Hobbs’un üç katmanlı dijital buharlı pişiricisi MaxiCook, diyet yemeklerden bebek mamalarına kadar her çeşit sağlıklı yemeği hazırlama imkanı sunuyor.

Buharda pişirme yöntemi genellikle sebzeler için kullanılabilecek en sağlıklı pişirme tekniklerinden biri olarak bilinse de her çeşit gıdada kullanılabiliyor. Bu sebeple yeni nesil buharlı pişiriciler çok katmanlı ve dijital ayarlı tasarlanıyor. İngiliz menşeli küçük ev aletleri markası Russell Hobbs’un geliştirdiği Turbo Boost Teknolojisine sahip MaxiCook, hızlı bir şekilde buhar üretmesiyle hem pişirme esnasında zaman tasarrufu sağlıyor hem de gıdaların besin değerlerini kaybetmeden pişmesine yardımcı oluyor.

Her katta ayrı lezzet

Üç bölmeli MaxiCook, her katta aynı anda farklı sürelerde farklı yiyecekleri tatlarını birbirine karıştırmadan pişirme imkânı da sunuyor. En üst pişirme bölmesinde pirinç pilavı yaparken, ortada balık ve en alt kısımda ise sebze pişirmek mümkün. Dijital zamanlayıcı ise, istediğiniz zamana kadar pişirme başlangıcını ertelemenize olanak tanıyor. Toplam 10.5 litre kapasiteli pişirici, BPA içermeyen ve yıkanabilir kaplarıyla da diğer pişiricilerden ayrışıyor.

Russell Hobbs MaxiCook ile buharda sebzeli somon ve pilav tarifi

Malzemeler: 2 adet fileto edilmiş somon, 1 su bardağı yasemin pirinci, 2 adet havuç, 1 avuç ıspanak, kuşkonmaz, 1 adet kırmızı lahana, 1 bağ taze soğan, tuz ve karabiber.

Yapılışı: Üç katmanın en altına 2 adet somon filetoyu koyun. Diğer kata ise tüm sebzeleri yerleştirin. En üste kata ise MaxiCook pirinç kabını yerleştirin ve yıkanmış pirinçleri koyarak üzerine su ilave edin. MaxiCook su haznesini doldurup, ayarlarını yapın. 30 dakika sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ