Demokrat Zafer

İnşaat sektöründe müşteri yönetimi konuşulacak

Workindo’nun düzenlediği “İnşaat Sektörü Buluşmaları” adlı etkinlik dizisinin ikinci buluşmasında Medcem Global Genel Müdürü Abut Özsezikli ve Limak Çimento CEO’su Erkam Kocakerim, sektörde müşteri ilişkileri yönetimine dair soruları yanıtlayacak.

İnşaat sektörünün herhangi bir alanında aktif olan şirketlere ve bireylere ihtiyaç duydukları tüm süreçlerde hizmet sunan iş ve kariyer platformu Workindo’nun düzenlediği “İnşaat Sektörü Buluşmaları” adlı etkinlik dizisi devam ediyor. Etkinlik dizisinin ikinci buluşması sektörün önemli isimlerini ağırlayacak. “İnşaat Sektöründe Müşteri Yönetimi” başlıklı ikinci buluşmada, dijitalleşme ve pandemi sonrasında yaşanan dönüşümle tüm dünyada olduğu kadar Türkiye’de de önemli gündem maddelerinden biri haline gelen müşteri yönetimi hakkında sektörün merak ettiği tüm sorulara yanıt sunulacak.

İnşaat sektörü problemlerine ve ihtiyaç alanlarına teknolojiyi kullanarak çözümler sunan Workindo’nun düzenlediği ikinci buluşmanın moderatörlüğünü Dijital Dönüşüm Danışmanı Murat Erdör yapacak. Medcem Global Genel Müdürü Abut Özsezikli ve Limak Çimento CEO’su Erkam Kocakerim potansiyel iş fırsatlarını geliştirmek ve başarı sağlamak için önemli dinamikler arasında yer alan müşteri ilişkileri yönetimiyle ilgili sektörü bilgilendirecek ve izleyicilerden gelecek soruları yanıtlayacak.

03 Mart 2022 Perşembe günü online düzenlenecek “İnşaat Sektöründe Müşteri Yönetimi” adlı buluşmaya katılım “ücretsiz” olacak. Etkinliği ücretsiz izlemek isteyen herkes https://bit.ly/34Lgp75 linkini tıklayarak kayıt yaptırabilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ