Demokrat Zafer

ZAFER PARTİSİ NİLÜFER İLÇE “GAZİ MEZARLIĞINDA..”

19 Eylül Gaziler gününde Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı Bursa Garnizon Şehitliği ve Gazi Mezarlığını ziyaret etti.
Nilüfer İlçenin ziyaretine, Zafer Partisi Bursa Gençlik Kolları da eşlik etti.

Zafer Partililer şehitlik anıtında şehitler için saygı duruşunda bulunup, istiklal marşı okudular. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere yurt için bedel ödeyen tüm gazileri andılar. Daha sonra şehitliği ziyaret ederek dualar okudular. Bursa’nın ilk çözüm süreci şehidi Bahadır Aydın ve şehit İlker Çelikcan’ın kabirleri başında kısa bir konuşma yapan ekip daha sonra Gazi Mezarlığına geçtiler.

İlçe Başkanı Işıl Esgin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, Gaziler Yaşayan Anıtlardır. Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Harp Malulu bütün Gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan Gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz.
Biz bu anlamlı günde Zafer Partililer olarak yürek sızılarımızdan olan çözüm süreci şehitlerimizi de dualarla andık. Şehit İlker Çelikcan ve Bahadır Aydın’ı kurganları başında yad ettik.
Zafer Partisi Nilüfer İlçe Yönetimi ve Zafer Partisi Bursa Gençlik Kolları ile birlikte Garnizon Şehitliğinde Gazi Mezarlığı ziyaret ettik. Zafer Partisi olarak, her zaman Şehit ve Gazi yakınlarımızın yanındayız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ