Demokrat Zafer

Bursa’da Kurtuluş Coşkusu Sokağa Taştı!

11 Eylül Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Heykel Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk takdiminde bulundu. Tarihi Büyükşehir Belediye Binasından siyah örtü indirildi.

Bursa'nın Kurtuluşu coşkuyla kutlandı

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN

Bursa’nın Kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri devam ediyor.

Her yıl 11 Eylül’de1922 yılında düşman işgalinden kurtuluşu coşku ile kutlanıyor. Bursa protokolünün kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlik, Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın Atatürk anıtına çelenk bırakması, tiyatro, resim sergisi ve halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Etkinliğe, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Adem Şimşek, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ