Demokrat Zafer

Okul zamanı Homend ile kahvaltılar daha da keyifli olacak!

Okul sabahlarında çocuklarınızı uyandırmak artık çok kolay olacak. Mutfaktaki en büyük yardımcınız Homend’in tost makinesi, waffle makinası ve blender seti ile hazırlayacağınız keyifli kahvaltıları kaçırmak istemeyecek olan çocuklarınız, erkenden sofrada yerini alacak, leziz bir kahvaltının ardından enerjik ve zinde bir şekilde okul yolunu tutacak.

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile mutfakta hayatı kolaylaştırarak, kullanıcılarının yaşam kalitesini yükselten Homend ile okul sabahlarında çocuklarınız için hazırlayacağınız kahvaltılar hem lezzetli hem de keyifli olacak.

Kahvaltının çok ötesinde…

Çocuklar kadar yetişkinlerin de kahvaltıda olmazsa olmazları arasında yer alan çıtır çıtır tostlar hazırlamanızı sağlayacak olan Homend 1340H Inox Gövde Döküm Plaka Tost ve Izgara Makinesi ile işiniz artık çok daha pratik. Kalabalık bir sabah kahvaltısında acıkmış çocuklarınız için bir defada 4 tost yapabilirsiniz. Ayrıca kahvaltıda olmazsa olmaz simitlere de farklı peynir çeşitleri ekleyerek sıcak simitler hazırlayabilirsiniz. Kahvaltıda tatlı ve hamur işi seven çocuklara bir başka alternatif ise Homend Waffling 1350H Waffle Makinesi. Mevsimine uygun taze meyvelerle çocuklarınıza waffle hazırlayarak onları mutlu edebilirsiniz.

Okula zinde ve enerjik bir başlangıç için

Homend Mixfresh 7010 H Kişisel Smoothie Blender ile kahvaltıda çocuklarınıza hazırlayacağınız bol vitaminli meyve karışımları Blender’ın taşınabilir şişesi sayesinde çocuklarınıza okulda da sağlıklı içecekler içmenin keyfini yaşatacak.

Homend Hakkında:

Homend 2010 yılında küçük ev aletleri pazarında insanların yaşam kalitelerini yükseltmeyi hedefleyerek yola çıkan, tüm operasyonlarında merkezine insanı alan bir marka. Bugün yenilenen Homend’in  kuruluşundaki yapıtaşlarını koruyarak, “sektörün özgün çözümler sunan karakteristik markası olma” vizyonu ve  “insanların kendi hayatlarında henüz dile getirmedikleri eksikleri fark etmek ve bunları iyileştirme alanlarına dönüştürmek” misyonuyla faaliyetlerine güçlenerek devam ediyor.

Özgün çözüm ve anlamlı yeniliklerle hayata hizmet eden Homend, kuruluşundan kısa bir sure sonra, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan Red Dot Design Awards’dan üç ödül birden alarak önemli bir başarı sağlamıştır. Üretiminde sağlıklı malzemeler kullanılan, düşük enerji harcayan ürünler geliştirmeye öncelik veren Homend markalı 100’den fazla ürün bulunmaktadır.

Karaca Hakkında:

Karaca Grup; çatısı altında bulunan Karaca, Karaca Home, Emsan, Jumbo, Cook Plus ve Homend markalarının yer aldığı mağazacılık ağı ile, 269 mağaza ve 2.500’ün üzerinde satış noktası ile tüketiciye ulaşmakta. 2014 yılında başlayan yurtdışı hikâyesine ise bugün 16 ülkede mağazaları, 28 ülkede ihracat ile devam ediyor.

“Paylaşacağımız çok şey var” sloganını ürünlerine de yansıtan marka, katma değerli ürünler sunarak insanların sevdikleriyle paylaşacağı anları çoğaltmak için ilham veriyor. Sofra, mutfak, küçük ev aletleri ve ev tekstili kategorilerinde inovasyondan ve tasarımdan gelen gücünü kültür mirasına sahip çıkmak için de kullanan marka, şefler, sanatçılar, kanaat önderleri ve kültür kurumları ile bir araya gelerek güncel koleksiyonlar üretiyor. Sosyal sorumluluk çalışmalarında Unicef ile iş birliği yapan Karaca, hayatın her alanına değer katan ürünleri ve projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ