Demokrat Zafer

YILDIRIM’DA DURSUN ALİ ERZİNCANLI ŞİİRLERİYLE YÜREKLERE DOKUNDU

YILMAZ: “YILDIRIM BELEDİYESİ OLARAK BU KUTSAL AYDA MANEVİ DUYGULARIMIZI ÜST SEVİYELERE ÇIKARACAK ETKİNLİKLERİMİZLE, TOPLUMSAL BİRLİKTELİĞE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞTIK. YAPTIĞIMIZ TÜM BU ÇALIŞMALARLA BİR KÜLTÜR AYI OLARAK RAMAZAN AYINDAN İSTİFADE ETTİK. ŞİMDİDEN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN RAMAZAN AYINI TEBRİK EDİYORUM.”

 ‘Ramazan’ın Bereketi Yıldırım’da’ sloganıyla kültür ve sanat alanında usta isimleri vatandaşla buluşturan Yıldırım Belediyesi, Ramazan ayının son programını Dursun Ali Erzincan’ın katılımıyla final yaptı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiirlerle ve naatlarla izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.  Programa yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostları, zaman zaman okunan şiirlere eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Dursun Ali Erzincanlı ile Şiir ve Söyleşi’ programı katılımcılardan tam not aldı.

Kültür, sanat ve medeniyet kenti Yıldırım’ı her geçen gün yaptıkları çalışmalarla ileriye taşımaya gayret ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak Barış Manço Kültür Merkezi’nde Ramazan ayı boyunca birbirinden usta isimleri Yıldırım’da ağırladık. Yıldırım Belediyesi olarak bu kutsal ayda manevi duygularımızı üst seviyelere çıkaracak etkinliklerimizle, toplumsal birlikteliğe katkı sağlamaya çalıştık. Yaptığımız tüm bu çalışmalarla bir kültür ayı olarak Ramazan ayından istifade ettik. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“GÖNÜLLER EFENDİMİZİ ANMAKLA HUZUR BULUR”

Tüm Yıldırımlıların Ramazan ayını ve bayramını tebrik ederek sözlerine başlayan Dursun Ali Erzincanlı, “Peygamber Efendimizi saatlerce konuşsak, yine sıkılmayız. Çünkü O, âlemlere rahmettir. Onun hakkında saatlerce konuşsak, hiç kimse sıkılmaz. Tam aksine, gönüller onu anmakla huzur bulur. Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiret kapılarını ardına kadar açtığı bu mübarek Ramazan ayında, bizler de Peygamber Efendimizi anarak, örnek alarak gönüllerimizi aydınlatıyoruz. Yüce Rabbimiz, mübarek Ramazan ayında kalplerimizdeki perdeleri kaldırmayı ve Peygamber Efendimize yaklaşmayı bizlere nasip etsin” dedi.

Okuduğu şiirlerle büyük beğeni toplayan Erzincanlı, programın son bölümünde salondaki minikler sahneye davet ederek, onlarla birlikte son şiirini seslendirdi. Erzincanlı, Ramazan ayının son programında Yıldırımlılarla buluştuğu için büyük mutluluk duyduğunu ifade edip kendilerini Yıldırım’da misafir eden Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür etti. Program sonunda Başkan Yılmaz, sevilen sanatçıya teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ