Demokrat Zafer

Kaya’dan İktidara Zehir Zemberek Sözler: “Vicdan Azabından Kurtulsanız, Allah’ın Gazabından Kurtulamayacaksınız!”

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Alihan Kaya; “Yaz sonunda doğalgaz ve elektrik zamlarına başladılar. Kış mevsimine kadar bir kaç kere daha zam geleceği kesin, bu millet ne yapacak? Daha şimdiden konutlarda doğalgaz ve elektrikte %20 zam ne demek? Kışın evlerde nasıl ısınacağız, nasıl yemek yapıp nasıl duş alacağız? Zaten mutfaklarda tencereler zor kaynıyor bu zamların ardından kuru ekmeğe talim diyip susup oturacak, ışık bile yakamayacak mıyız?

Doğalgaz ve Elektriğe sanayide %50 zam ne demek? Sanayiciler nasıl üretecek? Ürettikleri ürünlere nasıl bir fiyatlandırma yapacak, müşterilerine bunları nasıl yansıtacak, işçi ve işyeri masraflarını nasıl karşılayacak?
Allah’tan korkun, kuldan utanın arkadaş bir tane zamsız günümüz olmaz mı? Sayın Erdoğan ve Ak Parti iktidarına sesleniyorum; başarısızlıklarınızın bedelini bu Aziz millete ödetmekten vazgeçin artık!
İktidarınızın son kullanma tarihi çoktan geçmiş, ülkemizi ve milletimizi her gün daha fazla zehirliyorsunuz. Bu Aziz millete yaptıklarınız reva mıdır?
Sanmayın yaptıklarınız unutulacak!
Sanmayın bu millet susacak!
Ne diyor Sezai Karakoç;
“Onlar sanıyorlar ki,
biz sussak mesele kalmayacak.
Halbuki biz sussak,
tarih susmayacak.
Tarih sussa,
hakikat susmayacak.
Vicdan azabından kurtulamayacaklar.
Vicdan azabından kurtulsalar,
tarihin azabından kurtulamayacaklar.
Tarihin azabından kurtulsalar,
Allah’ın gazabından kurtulamayacaklar.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ