Demokrat Zafer

Hayırla Anılmayacaksınız!

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu’nun kurdelalı açıklamasına tepkiler yağıyor! Demokrat Parti İlçe Başkanı Baki Bekar; “Orhangazi Akp ilçe başkanı son yaptığı basın açıklamasında muhalefete karşı boş teneke misali gürültü çıkarmaya devam ediyorlar diyerek boş konuşmaya devam etmiş.İlçe başkanının bu yaptığı açıklamayı maalesef Akp nin kötü gidişatının hezeyan açıklamaları olarak değerlendiriyoruz.Ekonomik anlamda memleketimizi çöküntüye sokan bir iktidarın ilçe başkanının gelecek seçimleri kaybetme korkusu ile yapılmış açıklamaları olarak görüyoruz. Ne kadar hizmet ettiğinizi görmek için halkın arasına çıkın da vatandaşın size vereceği tepkilerle boyunuzun ölçüsünü alırsınız.Burnundan soluyan esnaf ve çiftçilerin arasına katılın da gerçeklerle yüzleşin.Ancak halkın arasına çıkmaya yüzünüz olmadığından yandaşlarınızın iş yerlerinde çektirdiğiniz fotoğraflarla sanal alemden kendinizi kandırısınız.

Köylerde çiftçiler mazot ve gübre pahalılığından tarımdan uzaklaştı.Geçen yıl 400 TL ye alınan ilaç şu an 1000Tl,mazot 7 Tl iken şu an 28 Tl.Bu mazot ve gübre pahalılığında insanların Tarım yapmasını nasıl beklersiniz.Deliler gibi her tarafı ekin demişlerdi gerçekten bu şartlarda ekim dikim yapmak için deli olmak gerekir.
Akp belediyeciliğinin çevreye verdiği önemin ne kadar çok olduğunu İznik ve Orhangazi’nin yönetilemeyişinden İznik gölünün eskiden suyu içilirken şimdi yüzülemez olduğundan anlayabiliyoruz.
Ayrıca 20 yıllık iktidarları boyunca eğitim,sağlık,ulaştırma ve tarımsal üretimi destekleyen yatırımlarıyla Orhangazi halkının gönlünde yer edindiklerini söyleyen kendini bilmezler.Betondan başka bir şey yapmayı bilmeyenler hastane binası yaptı ama içine doktor koyamadı.Sıra almayı bekleyenler özel hastanelerin kıskacında , köylerimizde bir tane okul kalmadı.Çiftçi aileleri çocuklarının eğitimi için zorunlu olarak şehre göçe zorlandı,şimdi kalmış eğitime ve tarıma hizmet ettik diyorlar.Ucube Büyükşehir yasası ile Orhangazi de büyükşehir oldu. Peki nerede büyükşehirin belediye otobüsleri neden Orhangazi’nin mahallelerinde hizmet etmiyor.Siz hangi ulaşım hizmetinden bahsediyorsunuz yoksa yolları daraltıp kaldırımları otopark yaptığınızı mı anlatıyorsunuz.Orhangazi’de sosyal projelerin neler olduğunu merak ediyoruz.
Bir adet yüzme havuzu yapıldı onun da suyunu tutamadılar.Alt yapı yaptıklarını bahseden ilçe başkanı sanırım İsmail Tartar’ın döneminde yapılan alt yapıdan bahsetmek istiyor .Terminalin yanındaki yaptırdığınız binanın ceremesini Park alanını daraltarak elektrik trafosunu yerini değiştirmek zorunda kalarak ekstra harcanan paraların faturasını yine vatandaşa kestiniz. Unutmayın ki o bina orada olduğu sürece Akp belediyeciliğin nasıl yad edileceğini sizler düşünün.Hiç de hayırla anılmayacaksınız! ” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ