Demokrat Zafer

Lojistik Merkezi Yenişehir’e Çok Yakışacak!

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, “İlçemizde yapıldığı takdirde Yenişehirin gelişimine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak olan Lojistik Merkezi ile ilgili olarak Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sayın Yunus Aydın’ı ziyaret ederek hem projeye verdikleri destek dolayısıyla kendisine teşekkür ettik hem de projenin ilçemize kazandırılması konusunda bilgi alış verişinde bulunduk.” dedi.

İlçe Başkanı Özel “Yenişehir’in kalkınmasının önünü açmak için yaptığımız ziyarette TOSAB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Sanayici Sayın Sami Bilge, geçmiş dönem Bursa Milletvekilimiz Sayın Necati Özensoy ve İYİ Parti Gürsu İlçe Başkanımız Sayın Hatice Deniz’de bizlerle bir arada oldular. “ dedi.

Uludağ OSB Başkanı Aydın; “Mücadelenizden dolayı sizleri kutluyorum.”

Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Yenişehir için gerçekten oldukça önemli bir projeyi, bölgeye kazandırmak için yaptığınız mücadeleden dolayı sizleri kutluyorum. Uzun zamandır Bursa’ya lojistik merkezi yapılması için mücadele içerisindeyiz. Yenişehir’de yapımı iptal edilen ve kamulaştırma sorunu olmayan oto test merkezi alanı bu proje için biçilmiş kaftandır. Oto test merkezi alanı hava ve demiryolu lojistiğinin bir arada kullanılacağı ayrıca deniz ulaşımına da yakın bir bölgede çok önemli bir potansiyele sahip eşsiz bir alandır. Bu alanın kesinlikle lojistik merkezi olarak planlanması gerekmektedir. Bu anlamda bizler projenin Yenişehire kazandırılması için üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız.” dedi.

TOSAB Bşk. Vekili Bilge; “Yenişehirin istihdam sorunu çözülür”

BTSO’da uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği yapan, TOSAB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sanayici Sami Bilge’de yaptığı açıklamada; “Bursa ülkemizin geleceğine yön verecek üretim merkezlerinin başında geliyor. Kentimizde lojistik merkezine olan ihtiyaç artık had safhaya ulaştı. Bu önemli proje, Yenişehir’de düşündüğünüz yere yapıldığı takdirde ilçenin yüksek katma değer üreterek tarım ve dış ticaret kenti olmasına önemli bir lokomotif olacağı kesindir. Ayrıca ilçenizdeki binlerce işsiz gence iş kapısı açmış ve istihdam anlamında büyük bir sorunu çözmüş olacaksınız. Sizin yanınızdayız. Lojistik Merkezi Projesinin Yenişehir’de yapılmasını destekliyoruz. İlçe yöneticileri başta olmak üzere tüm Yenişehir halkı bunu istemeli ve hep birlikte çalışmalısınız.” dedi.

Özel; “ Lojistik Merkezi için ortak hareket edelim.”

İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel açıklamasının devamında; “Bu projenin bölgemizde uygulamaya konulması halinde ilçemiz birçok alanda büyük bir kalkınma dönemine girecek. Bizler İYİ Parti olarak tekrar çağrı yapıyoruz. Gelin! Yenişehirin kalkınması ve gelişmesi için siyasi görüşlerimizi bir yana koyarak Lojistik Merkezinin ilçemize kazandırılması için hep birlikte mücadele edelim. Yenişehir Kaymakamlığımızın öncülüğünde, Yenişehir Belediyemiz, siyasi partilerimiz, oda ve derneklerimiz bir araya gelip bu projeyi Yenişehire kazandırmak için yol haritasını hep birlikte belirleyelim. Sevdamız gerçekten Yenişehir ise bir olmayı başaralım.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ