Demokrat Zafer

EL Mİ YAMAN? BEY Mİ YAMAN?

Yenişehir’de belediye başkanının mecliste bir ilçe başkanına yöneltiği itham yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel; “Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın haddini oldukça aşarak bizleri yalancılıkla suçlamış ve bunu birçok farklı gazetede haber yaptırmış. Açıkça söylemek gerekirse; yaptığımız paylaşımları sürekli takip etmesi bizim başarımız, paylaşımlarımız da Türkçe yazdığımız cümleleri yanlış yorumlaması kendi tükenmişliği ve başarısızlığıdır.

Yenişehir halkının şahit olduğu gibi yıllardır birçok kez farklı platformlar da ilçemizin sorunlarına ortak çözüm yolları bulmak için kendisi ile biraraya gelmeyi teklif ettim. Buna cesaret edemediği için her defasında teklifim reddedildi.
HODRİ MEYDAN !
Tüm Türkiye’nin izleyeceği, senin seçeceğin televizyon da ve yine senin seçeceğin gazetecilerin moderatörlüğünde canlı yayında yüz yüze konuşalım.
– Millet Bahçesi Projesi,
– İstiklal Caddesi çatı üstü projesinin iptali,
– Altınordu Spor Kulübü’ne tesekkür,
– Belediye İşçilerinin hakkını alamaması,
– Taşınmaz Mal Satış kararındaki kanunsuzluklar, ve daha birçok konuda…
Hadi gel! Kimin yalan söylediğine ve kimin haklı olduğuna yüz yüze katılacağımız program sonrası Yenişehir halkı karar versin.
Eğer Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın yüreği varsa ve korkmuyorsa, söylediklerinin doğruluğuna inanıyorsa ve arkasındaysa, Yenişehirin Şehrül-Emin’i olduğunu iddia ediyorsa, bu davetimi asla geri çevirmez. Böylelikle Yenişehir halkı kimin ne kadar cesaretli olduğunu, konulara kimin çok daha hakim olduğunu ve kimin yalan siyaset yaptığını açıkça öğrenir.
Tüm Yenişehir halkı Canlı Yayın teklifim konusunda Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın vereceği cevabı merakla bekliyor.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ