Demokrat Zafer

Dertlerinizle Dertlenmeye Geldik!

İYİ Parti Bursa Heyeti İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ile “1 Gecede 1 İlçe, 17 gecede 712 ilçe ve köy” programları kapsamında Mustafakemalpaşa girişi Söğüt Cam Tesisleri önünde toplandı. Ardından Konvoy halinde ilçeye giriş ile başlayan etkinlik Cumhurluk Alanı’nda ‘halkla buluşma’ ile devam etti.

İYİ Parti'den 1 gecede Mustafakemalpaşa "110 Köy" buluşması
GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN     bursadabugun.com 

İYİ Parti Bursa ilçeleri buluşmalarının sıradaki durağı Mustafakemalpaşa oldu. İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ile “1 Gecede 1 İlçe, 17 gecede 712 ilçe ve köy” programları kapsamında İYİ Parti heyeti ilk durak olan Mustafakemalpaşa girişi Söğüt Cam Tesisleri önünde toplandı.

Programa İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale, Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Politikalar Başkanı Ahmet Kamil Erozan,  TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik Demir ve parti yöneticileri  katıldı.

Burada halka seslenen İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Önceliğimiz, Bursa’da dokunmadığımız, merhaba demediğimiz, elini sıkmadığımız bir Allah’ın kulu hemşehrimiz kalmayacak. Bugün gerçekten çok daha iyi bir noktadayız. Bugün belirlenen güzergahlarda ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Hedefimiz şu; vatandaşımızı dinleme noktasındayız. ‘Dertlerine ortak olmaya geldik’ diyeceğiz. İletmemizi istedikleri sorunlar var ise onları almaya geldik diyerek vatandaşlarımızla buluşacağız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ise, “İYİ Parti beni bağrına bastığı için teşekkür ediyorum. Bana memleketimden daha iyi bakıyorsunuz” ifadesini kullandı.

Konvoy halinde ilçeye giriş ile başlayan etkinlik Cumhurluk Alanı’nda ‘halkla buluşma’ ile devam etti.

Burada halk seslenen İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik Demir’in konuşmasından satır başları;

Vatandaş her gün artan fiyatlar altında eziliyor. Ekonomi sorunu görmezden geliniyor. Eğitim sistemi çökmüş. Adalet sistemi veremediği güven yüzünden sefalete sürüklüyor. Tek adam sistemi vatanımızı çıkmaza sürüklüyor.

İlçemizde süregelen yapılan yanlışların takipçisiyiz. 2022 yılı evleri tabir eden iktidar yönetimi eğlenceden eğlenceye gezerken ev hayali kuran hemşehrilerimizi dert etmiyor.

Millet bahçesi yaparak aklımızla dalga geçiyorlar. İçme suyu boru hatlarıyla ilgili henüz hiç kimse açıklama bile yapmadı.

Basın tanıtımı ve eğlenmeye harcanan paranın haddi hesabı yok ama güzel günlere az kaldı.

DAVUT GÜRKAN’A SESLENİYORUM!..

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun konuşmasından satır başları;

Atatürk’ün ismi olan Mustafakemalpaşa’da bulunmaktan onur duyuyorum. Mustafakemalpaşa Atatürk, Atatürk ise Mustafakemalpaşa’dır

Bugün 11. ilçemiz Mustafakemalpaşa’da halkımızı dinleyeceğiz. Gittiğimizde ‘seçim mi var’ diyorlar. Çünkü milletimizi buna alıştırdılar.

Biz demokrasilerde patronun kim olduğunu yeniden hatırlatmak üzere meydanlardayız.

Memleket en kötü zamanını yaşıyor. İnsanların ümitlerini kaybettiği, eğitimli gençlerin ileriye doğru hayal kurmayarak ülkemizi terk etmeyi düşündüğü bir sürece geldik.

İş yok, para yok, ümit yok. Memleketi yasaklara boğdurunuz Allah’ta biliyor, kulda biliyor. Sizi geldiğiniz yöntemle nasıl göndereceğimizi herkes görecek. Çözüm sandıkta.

Utanmaları yok. Büyükşehir belediye Başkanı Alinur Aktaş çıktı ve dediki;  O zat, iftar programlarında buluşmalarımızdan rahatsız oluyor. Milletin değerlerini yaşatmaktan rahatsız oluyor dedi. Allahtan kork.

Tüyü bitmemiş yetimin belediyenin parasını partiliye peşkeş çekmek değildir. Davut Gürkan’a sesleniyorum Eğer biraz ahlak duygularınız kaldıysa takriben 10 milyon TL ye yakın parayı belediyenin kasasına koyun.

“BÜTÜN SORUNLARA ÇÖZÜMÜMÜZ VAR”

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale‘nin konuşmasından satır başları;

Bugün yoksulluğu en yakından taşıyan ev hanımlarımızdır. Vatandaşın bütün sorunlarına karşı çözümümüz var.

Çocuklarınıza artık cep harçlığı verip okulda nasıl doğuracağını düşünmeyeceksiniz. Onları biz doyuracağız.

Bundan sonra esnafımız elektrik ve doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğim diye düşünmeyecek. O elektrik dağıtım şirketlerinin başına dert olacağız.

Çiftçimiz artık geçim derdine düşmeyecek. Bankalarındaki parayı nasıl değerlendirebilir diye düşünecek.

Emekli maaşı en az asgari ücretle eşitlenmesinin sağlayacağız. Bunlar için hepimizin ürettiği çözümler var.

“1 gecede 1 ilçe 17 gecede 17 ilçe 712 köy” programı Mustafakemalpaşa’nın 110 kırsal mahallesi ziyaretleriyle bu gece boyunca sürecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ