Demokrat Zafer

TURKCELL VADİ’DE BİNLERCE KİŞİ maNga ŞARKILARINA EŞLİK ETTİ

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ’de konserler son hızıyla devam ediyor

Türkçe Alternatif Müziğin öncü grubu maNga, 13 Mayıs Cuma akşamı Turkcell Vadi sahnesinde binlerce seveniyle unutulmaz bir geceye imza attı. Her konserinde oluğu gibi grubun biletleri günler öncesinden tükendi.

Konsere ışık show’lu introyla başlayan maNga, 5. Stüdyo albümleri Antroposen’den ‘Alacaklı Topraklar’, ‘Habil Kabil’ ve ‘Batan Dünyanın Malları’nı peş peşe söylediler. Konserde grubun şarkılarına kalabalık seyirci topluluğu hep bir ağızdan eşlik ettiler. Ferman Akgül (vokal) Yağmur Sarıgül (elektro gitar), Cem Bahtiyar (bas gitar) ve Özgür Can Öney’den(davul) oluşan maNga’ya sahnede dj olarak İlker Aksungar eşlik etti.

Türkiye’nin en yeni en genç açıkhava sahnesi Turkcell Vadi’de gerçekleşecek konser serisinde Fatma Turgut 15 Mayıs Pazar akşamı müzikseverlerle buluşacak.

Turkcell Vadi’de, maNga ve Fatma Turgut’un ardından sırasıyla; Perdenin Ardındakiler, Melike Şahin, Emir Can İğrek, Duman, Adamlar, Simge Sağın konserleri seyircilere unutulmaz geceler yaşatacak.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul işbirliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ