Demokrat Zafer

Nilüfer’de Hıdırellez coşkusu

Nilüferliler, Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği 10. Geleneksel Hıdırellez Şenliği’nde bir araya geldi

Bursa Nilüfer'de Hıdırellez coşkusu

RAMAZAN ACAR – CANSU ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN

Baharın gelişini müjdeleyen ve her sene renkli görüntülere sahne olan şenlik, Görükle Hizmet Binası önünden kortej yürüyüşü ile birlikte başladı.

Motormeşeler parkında son bulan kortej yürüyüşünün ardından davullu zurnalı müziklerle halayların çekildiği şölene CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Aslan katıldı.

Bu yıl Hıdırellez Şenliği’nin 10.’sunu yaptıklarını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem,”Hıdırellez demek baharı karşılamak demek. Bu buluşmayla doğa yeniden uyanıyor. Yaşam yeniden başlıyor. Bu Hıdırellez’in hepimizin hayatına bahar getirmesini diliyorum. Hıdırellez’in açlıkla ve savaşla burun buruna yaşayanlara barış ve huzur getirmesini diliyorum. Bahar bayramınız kutlu olsun” dedi.


CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan’ın konuşmasından satır başları;

Bugün birlik beraberlik içerisinde yeni bir dönemin gelişini karşılıyoruz. Son zamanlarda mülteciler üzerinden siyaset kurgulanmaya başlandı. Bazı kişiler kapılarımız İdliblilere de açık, Selaniklilere de açıktır diye manşet attılar. Selanik demek Atatürk demektir. Hiçkimse Selanik’le İdlib’i bir tutmasın.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ