Demokrat Zafer

Milletin parasıyla nutuk atacaksınız. Haram zıkkım olsun!

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Kültür Park Sadabad Sarayı’nda geleneksel bayramlaşma programını gerçekleştirdi.

İYİ Parti Bursa'da bayramlaşma mesaisi 

GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN 

Bursa Kültür Park’ta İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Geleneksel Bayramlaşma ritüelini Sadabad Sarayı’nda gerçekleştiren İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın programına yoğun katılım sağlandığı görüldü.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun konuşmasından satır başları;

Bizi bugün buluşturan Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Bugün hür, bağımsız bir şekilde yaşayabiliyorsak, çalışabiliyorsak ve geleceğe umutla bakabiliyorsak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşları sayesindedir.

Bugün Ramazan Bayramı. Aynı zamanlarda 3 Mayıs Türkçüler Günü. 3 Mayıs Türkçüler Günü kutlu olsun.

Buradan soruyorum adamsanız cevap verin. 

Belediyenin, yani milletin parasını parti iktidarında kullandınız mı, kullanmadınız mı? Neden lafı dolandırıyorsunuz! 

Belediye parasıyla parti iftarı vermek neymiş Allah katındaysa kul katındada hesabını vereceksiniz. Milletin parasıyla nutuk atacaksınız. Haram zıkkım olsun!

Bursa’nın 17 ilçesi il teşkilatı, mahalle yöneticilerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte ister Ağustos ister Eylül ve Ekim ayında 2023 yılında gerçekleştirilecek seçime hazırlanıyoruz.

Bütün teşkilat mensuplarına bir kez daha hatırlatıyorum; Geceyi gündüze katıp kadın kollarımızla birlikte evlere gireceğiz. Teşkilatlarımızla kıraathanelere gideceğiz. Ayakkabılarımızı eskiteceğiz. Bu milletin bizden beklentilerini boşa çıkarmayacağız.

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’nun konuşmasından satır başları; 

Türkiye’de bir yoksulluk var. Bir de yolsuzluk vardır.

Dünyada diktatörler dahil siyasiler adalete hükmetmek için yola çıkarlar. Her adımda adaletli davranan siyasetçiler olmalıdır. Bugün Türkiye bir saray atmosferinde yönetilmektir.

Bir Osmangazi Köprüsü 10 Osmangazi köprüsü parasına yapılmıştır. Nereden çıkıyor garibin cebinden çıkıyor. Bir tarafta saray bir tarafta yolsuzluk.

Sarayın keyfi yerinde. Cumhurbaşkanı sabah kalkıyor durumlar nasıl diyor. Elhamdulillah. Bakanlara soruyor, bir sıkıntı yok ama emeklilere soruyor mu, esnafa soruyor mu?

Bunlarla halleşen bir siyasetçisi varsa o da Meral Akşener. 

Kamu malıyla parti iftarı olursa.. Biz de yaparsak yazıklar olsun. Kamu malıyla ona buna peşkeş çekersek bunu biz de yaparsak yazıklar olsun.

İktidar şunu yapıyor; Muhalefete muhalefet ediyoruz muhalefete ayar veriyor.

Saray yaşamı farklı bir evrendir. Türkiye için kim derse ki yanlış yönetiliyor bu yanlıştır. Türkiye yönetilmiyor sürükleniyor diyen doğru söylüyor.

Sorunlar elbette yaşanır. Ama bütün sorunlar çözüldü ve Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener birlikte yürüdü. En yakın örneği de Büyükşehir Bursa’da bu atmosferden kurtulacaktır. Buralarda güneş doğacaktırOsmangazi’ye de  Kestel’e de, Gürsu’ya da güneş doğacaktır. Bursa’yı da biz yöneteceğiz. Türkiye’yi de biz yöneteceğiz.

Muhalefete muhalefet etmek isteyen iktidar medyası Türkiye’den kopuk.  13. Cumhurbaşkanı bizim adayımız olacak. Bu zaman kadar bu süreci nasıl yönettiysek yerel seçimleri nasıl yönettiysek aynı akılla yönetmesini bilen bir ittifak var.  Bu nedenle Türkiye’de yarına yönelik hiç bir arkadaşımızın hiç bir endişesi olmasın. Kim hak ediyorsa o kazanacak. 

Ben hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bayramınız kutlu olsun. Allah razı olsun

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ