Demokrat Zafer

HDP sizi destekleyince sorun yok HDP sizi desteklemeyince sorun!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt geleneksel iftar programı dolayısıyla Bursa’ya geldi. Demokrat Parti Bursa İl Teşkilatının Reşat Oyal Kültür Parkı içinde bulunan Ender Çay Bahçesi’nde gerçekleşti.Demokrat Parti İl Teşkilatının düzenlediği iftara katılmak üzere Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Bursa’ya geldi. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Payitahtlarımızdan birisi olan Bursa’da olduğumuz için mutluyuz” dedi.

Arkadaşlarıyla, dostlarıyla ve dava arkadaşlarıyla beraber olduğunu belirten Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Mübarek günleri yaşıyoruz. İstiyoruz ki; muhteşem bir geçmişin içinden gelen bu ülke, muhteşem bir geleceği hep beraber ortaya koyabilsin” diye ekledi. Gültekin Uysal, “Demokrat Parti olarak dün yaptık, bugün de yapabileceğimizin farkındayız” diyerek altını çizdi. Uysal, “O açıdan bu büyük ülkenin can alıcı, can yakıcı her meselesini çözmeye talibiz. Önümüzdeki süreç inşallah milletimiz için hayırlı olur. Türk demokrasisi olarak en zor sınavla karşı karşıyayız. Bu noktada da kurucu idaremizin ortaya koyduğu değerleri, inançları, felsefeyi tüm dava arkadaşlarımızla beraber yarına taşımak adına bir mücadele veriyoruz. Bu ülkenin refahı için bu mücadeleyi veriyoruz. Evlatlarımızın, insanlarımızın geleceğinden emin olabileceği bir Türkiye için mücadele veriyoruz. Birileri gözlerini kapatsa da birileri duymazdan gelse de bu problemler ortadadır. İktidarlar gelir geçer. Enerjisi bitenler bu koltukları kavgasız gürültüsüz bırakır gider.’’ dedi.

Uysal “Payitahtlarımızdan birisi Bursa’dayız. Bu açıdan mutluyuz. Bu mübarek günde arkadaşlarımızla, dostlarımızla, dava arkadaşlarımızla beraberiz. Mübarek günleri yaşıyoruz. İstiyoruz ki; muhteşem bir geçmişin içinden gelen bu ülke, muhteşem bir geleceği hep beraber ortaya koyabilsin. Demokrat Parti olarak dün yaptık, bugün de yapabileceğimizin farkındayız. O açıdan bu büyük ülkenin can alıcı, can yakıcı her meselesini çözmeye talibiz. Önümüzdeki süreç inşallah milletimiz için hayırlı olur. Türk demokrasisi olarak en zor sınavla karşı karşıyayız. Bu noktada da kurucu idaremizin ortaya koyduğu değerleri, inançları, felsefeyi tüm dava arkadaşlarımızla beraber yarına taşımak adına bir mücadele veriyoruz. Bu ülkenin refahı için bu mücadeleyi veriyoruz. Evlatlarımızın, insanlarımızın geleceğinden emin olabileceği bir Türkiye için mücadele veriyoruz. Birileri gözlerini kapatsa da birileri duymazdan gelse de bu problemler ortadadır. İktidarlar gelir geçer. Enerjisi bitenler bu koltukları kavgasız gürültüsüz bırakır gider. Kendilerini kurtarmak için kendilerini yakmayı göze almış bir kadroyla karşı karşıyayız. Önümüzdeki seçimlerde milletimizin tercihleri önemlidir. Bu ülkenin güvenliğini refahını insanlarımıza sunalım istiyoruz. Dünden bugüne uygulamış olduğumuz siyaset hep merkezde olmuştur.Ortada nankörler diyerek vatandaşı suçlayan sanki Uludağ’dan kar bağışlıyorlar, lütfediyorlar. Vatandaşı suçlar hale gelmişler. Nerede göz yaşı akıyorsa oraya güçlü bir Türkiye’nin sesini ulaştırmak istiyoruz. Türkiye’ye deli gömleği giydirme teşebbüssüne karşı yeniden milletimize bir yaşam şansı açalım. Bu ülkede yazana yürütme yargı sistematik bir yıkımla karşı karşıya kaldık. Ülkemiz bunuda kendi içinde çözecektir. Bugün ayrıca 17 Nisan bu büyük hareketin önemli misyon temsilcilerinden Anavatan Partisi Kurucu Genel Başkanı Turgut Özal’ın ölüm yıldönümü, kendisini bir kez daha tarih önünde rahmetle minnetle yâd ediyorum.” dedi.

 

”KİM PKK’NIN YANIDAYSA ALLAH ONUN BELASINI VERSİN”

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Bursalılarla buluştuğu iftar programında hükumete sert eleştirilerde bulundu. Enginyurt’un konuşmasında satır başları; 

İftarda olsa bir araya gelmişken memleket demeden geçemeyeceğiz. İftar da olsa ülkemizin durumunu anlatmadan gidemeyeceğiz. Türkiye çok kötü bir yönetimle hakikaten açlığa, yokluğa, sefalete mahkum edildi. Ülkeyi yönetenler bir eli yağda bir eli balda, yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında fakirin halinden anlamaz, yoksulu dinlemez, gençlerden habersiz, kadın şiddetini duymaz sadece kendilerini düşünerek, kendi şahsi menfaatlerini düşünerek ülkeyi yönetmeye devam ediyorlar. Biz demokratlar olarak Gültekin Uysal’ın Başkanlığıyla bu gidişata son vermek için yeniden kır atı şahlandırdık ve Anadolu yollarındayız. Hep açlığa sabreden fakir mi olacak. 5 bin dolarlık atkı 100 bin dolarlık elbiseyle gezeceksiniz sonra bu ülkenin gençlerine dünyayı gez diyor. Niye fakirlere sahip çıkmıyorsunuz. Suriye’nin evlatlarına çeyiz yardımı yapıyorsunuz Bursa’nın gençlerine neden yardım yapmıyorsun. Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyiz diyorlar biz Recep Tayyip Erdoğan’ı yemeye gelmedik. Nasıl seçimle geldiyse o şekilde seçimle göndereceğiz diyoruz.  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu mavi gözlü dev adam Mustafa Kemal Atatürk’tür. Utanmadan diyorki; bu 6 partinin yanında PKK var. PKK kimin yanındaysa allah onun belasını versin. PKK’lı arıyorsa dönsünler aynaya baksınlar. Megri megri  diye bağırırken HDP sizin yanınızdayız. Bu ülkeyi satarken HDP ile aynı maşadaydınız. Beraber oturdunuz beraber ağladınız. HDP sizi destekleyince sorun yok HDP sizi desteklemeyince sorun oluyor. Senin eleştirin yok dediğin ülke demokratların Abbas’ın çiftçinin köylünün parası. Demirel bu memlekette yüzlerce baraj yapmış. Allah’a olan inancımızla zulüm karşısında susmayacağız. Siz seçimle kim olacaksınız diyorlar. Biz hırsızlarla bir olmayacağız. Biz kul hakkı yiyenlerle bir olmayacağız. En önemlisi mavi gözlü dev adam ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e zalim ve kafir diyenlerle bir olmayacağız. Biz cumhuriyetten yanayız. Biz laik demokrat bir devletten yanayız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ