Demokrat Zafer

BU YAZ ‘AŞKIM LAVANTA’

Türk müziğine birçok ismi kazandıran ünlü prodüktör ve efsane Pop star yarışmasının orkestra şefi Ahmet Özden, yeni solistleri Sare ve Servet Ekmen ile yaza bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Aşkım Lavanta şarkısı ile dillere pelesenk olacak bir şarkı hazırladıklarını söyleyen ünlü prodüktör Ahmet Özden, gündelik ilişkilere dalmış ve sıradanlaşmış aşk adı altında sadece tutkuların esiri olan ilişkiler yerine, 20. yüzyılın romantik dönemlerini hatırlatan lavanta çiçeği ve kokusunu aşkla birleştirerek ,müzik tarzında da tamamen yeni neslin sevdiği melodilerle harmanlayarak çok dinamik  bir şarkı yaptıklarını söyledi.

Orkestranın solistlerinden Sare ise mühendislikten şarkıcılığa uzanan yolculuğunda Ahmet Özden ile yollarının kesişmesinden dolayı çok şanslı olduğunu söyledi. Bu kadar pozitif bir şarkıyı olabildiğince daha sıcak ve samimi bir yorumla seslendirdiğini, ilk kez profesyonel olarak stüdyoda şarkı söylememin heyecanı ve şarkının kıpır kıpır enerjisinin birbirini çok güzel tamamladığını belirtti . Orkestranın diğer bir solisti  ve asıl müzik tarzı arabesk olan Servet Ekmen  ise ‘bu kadar eğlenceli ve dinamik bir şarkıda kendi tarzında yorumladığı geçiş bölümüyle şarkının daha geniş kitlelere hitap edebileceğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ