Demokrat Zafer

DÜNYA EDEBİYATÇILARI BURSA’DA BULUŞUYOR…

Çukurova Edebiyatçılar Derneği Başkanı Halise Tekbaş ve yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Adana’dan da çok sayıda Edebiyatçı, Şair, Ozan ve Yazar katılıyor. Dünya Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından Türkiye genelinde ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘’Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni’’ Bursa’da ilk kez düzenleniyor.

DÜNYA OZANLAR, ŞAİRLER VE YAZARLAR DERNEĞİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘’2. ULUSLARARASI KÜLTÜR VE SANAT ŞÖLENİ‘’BURSA’DA BAŞLIYOR…

Ülkemizin en güzel şehirlerinden olan Bursa, ilk kez düzenlenecek ve edebiyat tarihine geçecek büyük bir şölene ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dünya Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenecek olan şölen, ‘’2. Uluslar arası Kültür ve Sanat Şöleni’’ adı altında 15 Nisan 2022 Cuma günü başlayıp 17 Nisan 2022 Pazar günü sona erecek. Konuklar, 15 Nisan 2022 Cuma günü Osmangazi deki Form Back Termal Otel ile Grand Bursa Otele yerleştikten sonra Dünya Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneğinde bir araya gelinecek daha sonra Ördekli Kültür Merkezinde
şölenin etkinliklerine başlanacak. Enfes Çağ döner de iftar yemeğinin ardından Ördekli Kültür Merkezinde etkinlikler başlayacak. 16 Nisan 2022 Cumartesi günü Ördekli Kültür Merkezinde etkinliklere devam edilecek ve 17 Nisan 2022 Pazar günü Uludağ gezisi yapılarak şölen sona erecek. Dünya Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği Onursal Başkanı (Azerbaycan Cumhuriyeti Uluslararası Fahri Kültür Büyükelçisi )Prof. Dr. (hc) Özkan Hüseyin (Sarıcalı) Bursa ‘da yapılacak olan Türkiye genelindeki ikinci şölenin muhteşem bir şekilde geçmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Onursal Başkan Özkan Hüseyin, ‘’Dünya Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanlığı adına Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi Belediye Başkanlığı, Yıldırım Belediye Başkanlığı ile Nilüfer Belediye Başkanlığı’nın Başkan ve yöneticileri ile personellerine gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyorum’’ dedi.

Dünya Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Nursen Koç ile etkinlik düzenleme komitesi başkanı Şaziye Çelikler (Ozan Maralı) de yaptıkları konuşmalarda Bursa’da ilk kez yapılacak olan şölen için günlerdir büyük bir özveri ve çaba içerisinde olduklarını ve katılımcı konukların rahatlığı için güzel bir konukseverlik örneği göstereceklerini söylediler. Nursen Koç ve Şaziye Çelikler,’’ Şölenin muhteşem bir şekilde geçmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz’’ dediler. Etkinlik Düzenleme Komitesi Organizatör Şaziye Çelikler ( Ozan Maralı) Başkanlığında şu isimlerden oluşuyor: Nursen Koç ,( Dünya Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Dernek Başkanı) Prof. Dr. (hc) Özkan Hüseyin (Sarıcalı) (Proje sorumlusu ve Dernek Onursal Başkanı, Halise Tekbaş, ( Çukurova Edebiyatçılar Derneği Başkanı) Suzan Aydemir, (Dünya Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği Kars Şube Başkanı) Mikail Ocakoğlu, (Ozan Ocakoğlu) Mansur Ekmekçi, (Danışman, Arş. Yazar, Halk şairi) Yürütme Komitesi: Yılmaz Gümüş, Melek Temel, Çiler Çelikler, Birsen Anacak. Proğram sunucuları Duran Saper, Ünata Öztürk, İbrahim Yazgan, Meral Demir, Hayatcan Öztürk, Emin Zeybek ve Aşık Turan Yıldırım. Dünya Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından Türkiye genelinde ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘’Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni’’ Bursa’da ilk kez düzenleniyor. Çukurova Edebiyatçılar Derneği Başkanı Halise Tekbaş ve yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Adana’dan da çok sayıda Edebiyatçı, Şair, Ozan ve Yazar katılıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ