Demokrat Zafer

“Mustela ile Bebeğinizin En Özel Anlarına Eşlik Edin”

Günlük banyo, hem bebekler hem de ebeveynler için en zevkli deneyimlerden biridir. Banyo keyfi, bebek ve ebeveynler arasında duygusal bağ kurulmasına yardımcı olur. Bebeklerin neşeli tepkileri ve kurulan yakınlık en unutulmaz anıları oluşturur.

Bebeklerin banyo keyfini önemseyen ve anneleri düşünen Mustela, Organik avokado içeren yenidoğan bebek şampuanı ile muhteşem bir banyo keyfi sunar. %93 doğal kökenli içerikleri sayesinde, yeni doğan bebeklerde dahi doğumdan itibaren saç, yüz ve vücudu temizlerken kullanılır. Vegan formülü ile bebek ve çocukların hem cilt hem de saçlarını nazik ve etkili bir şekilde temizler.

Organik avokado içeren Mustela yenidoğan bebek şampuanı, yatıştırıcı özelliklere sahip B5 vitamini ile banyo suyunun kurutucu etkisini azaltarak bebeklerin vücudunun nemlenmesini sağlar.

Dermatolojik olarak test edilen Yenidoğan Bebek Şampuanı, cildi yumuşatırken aynı zamanda benzersiz ve hoş bir koku bırakır. Organik avokadodan elde edilen ana etken maddeler sayesinde yeni doğan bebeklerin hassas cildini korumaya yardımcı olur.

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları’nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermo kozmetik ürünler geliştirmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ