Demokrat Zafer

PANDEMİYİ ÖNCEDEN BİLEN ÜNLÜ ASTROLOG, MASKELERİN ATILACAĞI TARİHİ VERDİ

Next Level AVM’de Ankaralılarla bir araya gelen Zeynep Turan, burçları, Türkiye’yi ve dünyayı 2022’de nelerin beklediğini anlatırken maskelerin çıkacağı tarihi ve öngörülerini de paylaştı…

JLL Türkiye tarafından yönetilen, güvenli ve konforlu alışveriş olanakları ile pandemi döneminde de gözde alışveriş merkezi olarak sosyal yaşama da damga vuran Next Level AVM, yeni yılın ilk günlerinde ünlü astrolog Zeynep Turan’ı ağırladı. Turan, Ankaralıların büyük ilgi gösterdiği söyleşide Türkiye ve dünya gündeminden yıldızların 2022 burç haritasına kadar pek çok konuya değinirken en merak edilen konuların başında gelen pandemi süreci hakkında da önemli bilgiler verdi.

“Maskeler fotoğraflarda kalacak”

Söyleşide en çok merak edilen konu olan pandemi hakkında öngörülerini paylaşan ünlü astrolog, 2022’nin sıfırdan başlama yılı olacağını, Nisan ayındaki özel kavuşmanın büyük başlangıçları getireceğini anlattı. 2022’de virüsün gideceğini müjdeleyen Turan, şu bilgileri verdi:

“Hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşanacak ve pandemi geride kalacak. İnsanlık tamamen teknolojiye kavuşmak için pandemi kelimesini yavaş yavaş bırakacak. Bu yıl sıfırdan başlangıçlar yılı olacak; daha önce 2019’da yazdığım kitabımda Twitburç, siyahları, zorlukları, karanlıkları ve dünyanın kapanacağını anlatmıştı ama şimdi beyazdan, sıfırdan başlangıçlardan bahsediyoruz. Maskeden kurtulacağız, özgürlüğe gidiyoruz.”

“Türkiye’nin haritası çok güçlenecek”

Eylül 2019’dan bu yana anlaşılmayan, duran bir dünya ile içe kapanan ülkelerle, tarih boyunca yaşanmamış bir şeyle karşılaşıldığını söyleyen Turan, şimdi dünyanın Türkiye’yi 2023 yılına hazırladığını belirterek, “Türkiye’nin haritasında iki balık var, balık son 12 yılın en şanslısı; Türkiye’nin haritası çok güçlenecek, ekonomi, istihdam, üretim, komşularla ilişkiler çok iyiye gidecek” dedi.

“Geleceği mühendisler inşa edecek”

Yıldızların yeni meslekleri işaret ettiğini anlatan Turan, anne babalara seslenerek dünyada sayısal ağırlıklı mesleklerin ön plana çıkacağını, özellikle Z kuşağı ile birlikte mühendislik ve teknik alanlardaki mesleklerin de öneminin artacağını söyledi. Sayısal, veri, sanal gerçeklik, metaverse gibi kavramların konuşulduğunu ve dünyanın dijitale gittiğini anlatan Turan, “Kapanma yaşadık ama eğitim internet üzerinden devam etti; iş hayatı dijitale döndü. Bundan sonra da bu alanda gelişme yaşanacak. İş hayatında büyük değişim yaşanacak. Meslekler, iş yapış şekilleri, kodlar kökten değişecek… Pazarlama, satın alma, üretim, her alanda değişim yaşanacak. Markaların iç yapısı değişiyor, dünyada marka evlilikleri yaşanacak. Türkiye’ye yeni markalar gelecek” dedi.

Burçları nelerin beklediğini de anlatan Turan, katılımcıların sorularını da yanıtlayarak yeni kitabını imzaladı, takipçileriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ