Demokrat Zafer

DAĞDER’in Siyaset Üstü Adayından Genç’lere Ziyaret!

Genç Parti Bursa il Yönetimi’ne misafir olan DAĞDER Genel Başkan Adayı ve ekibinden çarpıcı tespit! “DAĞDER’i tekrar siyaset üstü bir tüzel kişilik yapacağız!” sözler DAĞDER Genel Başkan Adayı Erdal Kadir’e ait. Kadir ekibiyle birlikte Genç Parti İl Başkanı Tuncer Mutlu’nun misafiri oldu. İl Başkanı Tuncer Mutlu ve İl Yöneticileri, İlçe Başkanları ile birlikte Kadir ve arkadaşlarını ağırladı.

Görüşmede İl Başkanı Tuncer Mutlu; “DAĞDER; Bursa’mızın gözbebeği. Bursa nüfusunu oluşturan 3 milyon 200 bin içinde neredeyse 600-650 binini dağ yöresinin güzel insanları oluşturuyor. STK’lara hiçbir zaman siyaset bulaşmamalı. Siyasetin gölgesine giren STK’lar iktidar tarafından nemalansa da bir süre sonra ne yazık ki; tarihin karanlık sayfalarında kayboluyor. Sayın başkan adayı Erdal Kadir ve ekibine çıktıkları bu yolda başarılar dilerim” dedi.

DAĞDER Genel Başkan Adayı Erdal Kadir’de;” Yolumuz uzun, yürüdüğümüz istikamet zorlu. Başkanlığa adaylığımı koyduğumda dedim ki; teveccüh gösterilir ve ekibim ile göreve nail olursam ne olursa olsun siyaseti kesinlikle DAĞDER’e bulaştırmayacağım. Dağ Yöresi için 43 farklı sosyal proje geliştirdik. Seçilirsem ilk yılda bunların en az 28’ini gerçekleştireceğim. Siyasetçi değilim dernekçiyim. Sayın Başkanım Tuncer Mutlu ve İl-İlçe Yöneticilerine bizleri dinledikleri için teşekkür ederim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ