Demokrat Zafer

DOĞRU YOL PARTİSİ İL BAŞKANI MEHMET HAMALOĞLU OLDU

Eski Başbakan Tansu Çiller’in başına geçtiği Doğru Yol Partisinin Bursa İl Başkanı Elektrik Mühendisi Mehmet Hamaloğlu oldu. 2014-2016 yılları arasında Demokrat Parti Bursa İl Başkanlığı görevinde de bulunan Mehmet Hamaloğlu, Bursa İl Örgütünün ardından 9 ilçede de örgütlenmeyi tamamladı. Doğru Yol Partisi Gemlik İlçe Başkanlığına da yine Elektrik Mühendisi olan Bekircan Uyar getirildi. Siyasete yeniden ve iddialı bir giriş yapan eski Başbakan Tansu Çiller’in 81 ilde örgütlenme çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu vurgulayan Mehmet Hamaloğlu, siyasete yeni bir soluk kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.


Bursa’nın 9 ilçesinde örgütlenme çalışmalarını tamamladıklarını, diğer ilçelerde de yönetim kurullarını oluşturmaya başladıklarını ifade eden Doğru Yol Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu, 20 Nisan’dan sonra ilçe kongrelerini yapacaklarını söyledi. Mehmet Hamaloğlu, ilçe kongrelerinin ardından il kongresini de gerçekleştireceklerini belirterek, büyük kongre ile birlikte seçimlere katılma hakkını elde edip, siyasette iddialı biçimde yer alacaklarını kaydetti.
Mehmet Hamaloğlu Başkanlığındaki Doğru Yol Partisi İl Başkanlığı yönetiminde İskender Uz , Semra Görecek, Ercan Açlan, Salih Kut, Nermin Aday, Selahattin Algaz, Asım Demir, Tayfun Kırgöz, Doğan Bulut, Okan Erdoğan, Veysel Selvi, Serhat Şuekinci, Kemal Kurt ve Haluk Çapur yer aldı.
Doğru Yol Partisi Gemlik İlçe Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Bekircan Uyar, Tamer Kaplan, Özlem Şahin, Turhan Gündoğdu, Ayfer Çelik, Nail Çetinkaya ve Yıldıray Gölcük.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ