Demokrat Zafer

CANERTAŞ; “Bursa’ya Marka Değer Kattık!”

Bursa’nın endüstriyel markaları arasında bulunan CANERTAŞ LTD. ŞTİ ürettiği malzemeler ile Bursa’nın gururu oldu. Firma sahibi Mehmet Çakmaker; “1994 yılından beri Bursa’mıza yeni ürünlerimizle marka değeri katıyoruz. Doğalgaz, ısıtma soğutma ve tesisat sektöründe, mühendislik-proje-taahhüt-satış ve montaj konularında bünyesinde bulundurduğu geniş uzman kadrosu ile hizmetine devam etmektedir.

Ana ilke olarak KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ esas alınmıştır. CANERTAŞ LTD.ŞTİ. kendi haklarıyla muhatap olduğu özel ve tüzel kişilerin haklarının kutsal olduğunu kendisine prensip kabul etmiş ve hiç bir zaman bundan taviz vermeden faaliyetlerine devam etmeyi kendisine amaç edinmiştir.”

STRATEJİK HEDEFLER

* Güney Marmara Bölgesi’nde Isı Sistemlerinde ilk sıradaki yerini korumak;
* Serbest pazar koşullarının oluşumuna katkıda bulunup ,etkin ve bağımsız olarak, kendi alanındaki tüm faaliyetlerde söz sahibi olmak
* Bursa’ya Türkiye’nin en kaliteli ürünlerini en uygun fiyatla sunmak
* Müşteri memnuniyetini arttırmak.
* Stratejik işbirlikleri oluşturmak.
* Yönetimde kalite anlayışını benimseyen ,ortak kültürü paylaşan ,istikrarlı yapıya sahip ,dinamik ve kurumsal bir organizasyon oluşturmak,
* Çevreye saygı ile, çalışan güvenliğini ön plan da tutmak ve içinde yer alınan toplumun gelişimine katkıda bulunmak.
* Çalışan etkinliğini ve memnuniyetini arttırmak

MİSYONUMUZ

Tamamladığı başarılı projeleri geliştiren. Satış, satış sonrası hizmet ve etkin servis anlayışı içerisinde farklı müşterilerin ihtiyaçlarına en son teknolojiyi kullanarak farklı çözümler sunmak, bu sayede pazara yön vermek. Topluma duyarlı olarak onların güven ve desteğini kazanmak. Birlikte çalıştığı ekipleri ve kendi insan kaynaklarını yüksek performanslı bir takım haline dönüştürmek CANERTAŞ ın misyonudur.

DEĞERLERİMİZ

Değişime ve gelişime açıklık, Çevreye ve insana saygı, Takım çalışmasına olan inanç, Güvenirlik, Şeffaflık, Bütünlük, Dinamizm.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ