Demokrat Zafer

Kamu-Sen’in Şube Başkanıydı O Artık Genel Başkan Yardımcısı!

Türk Diyanet Vakıf-Sendikası’nın mütavazi Bursa Şube Başkanı Hilmi Şanlı artık Ankara’da da görev alacak. Şanlı sosyal medyasından yaptığı paylaşımda; “26.02.2022 Cumartesi günü Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Merkezimizin 7.Olağan Genel Kurul’u neticesinde, Sayın Nuri ÜNAL bey’in Genel Başkanlığında; Genel Başkan Yardımcılıklarına Hilmi ŞANLI, Hakan PAŞ, Kadir ŞAHİN, Nadir BAYLAR, Arif GÜRSOY ve Ahmet ÖKSÜZTEPE sendikamızın bayrağını devraldılar.

Türk Diyanet Vakıf-Sen mensupları; sıradan bir hayatın takipçisi değil , gelip geçici heveslerin taliplisi de olamayacaktır. Niyetlerini temiz tutup nefislerini gemleyen, kendisini aşma iradesi taşıyan, bedel ödemeyi göze alan, inançlılarını savunmak kararlığına sahip fikirlerinin ardından duran, dava adamlığı mertebesine ulaşmaya çalışan kişilerdir. Bizlerin kişisel ikbal hesapları, menfaat beklentileri hiç olmadı. bizler makam sevdalısı değil vatan, millet, bayrak sevdalısıyız Türk Diyanet Vakıf- Sen’li olmak; kendi çocuklarının hasretini milletin birliğine feda etmeyi göze alabilmektir. Milletinin birliği, menfaatlerini, kendi çıkarının önünde tutmayı gerektirir. Türk milletine hayat boyu sadakatle ve yürekten bağlı kalmayı gerektirir.
Sendikacılığımızın kucaklayıcı, samimi tavrı, ahlaki önceliği, vicdan ve adalet anlayışı kuruluş felsefemizden bizlere mirastır. Geçmişimizin sayfalarına bakınız: manevilik, doğruluk, cesaret, samimiyet, vefa, millilik, adalet ve devlete sadakat görürsünüz.
Bayrağı bizlere emanet eden, Kıymetli Şube Başkanlarımıza, il Temsilcilerimize, 7.0lağan genel kurulumuzu oluşturan muhterem delegelerimize ve tabiki , cesaret ve gücümüzün asıl kaynağı olan tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin, yar ve yardımcımız olsun. Tarafımıza emanet edilen bu kutsal görevi taşıyacak omuz versin.” ifadelerini kullandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ