Demokrat Zafer

WORKINDO ASANSÖR İSTANBUL 2022’DE YERİNİ ALIYOR

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu Workindo, 17. Uluslararası Asansör Fuarı’nda yerini alarak sektör ile buluşacak.

Alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olan 17. Uluslararası Asansör Fuarı, 10-13 Mart tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi (TÜYAP)’nde düzenlenecek. Sektörün önde gelen firmalarını bir araya getiren fuara, bu yıl 30 ülkeden 400 firma katılım sağlayacak.

Workindo, sektör tarafından büyük ilgi gören fuarda,  6. hall E-34 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuarların sektör profesyonellerini buluşturan önemli etkinlikler olduğunun altını çizen Workindo Genel Müdür Yardımcısı Volkan Kırtok, “Yurt içinden ve yurt dışından binlerce satın almacı ile sektörün önde gelen firmalarının bir araya geleceği Asansör İstanbul 2022’de yer alacak olmaktan dolayı mutluyuz. Pandeminin global etkilerinin bir nebze hafiflemesiyle birlikte firmalar için iş hacmi fırsatları sunan fuarların yine aynı heyecanla düzenleniyor olması sektör açısından sevindirici bir gelişme. Workindo olarak hem network ağımızı geliştirmek hem de sektöre katma değer sağlamak için fuardaki yerimizi alacağız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ