Demokrat Zafer

50 Yıllık Emektardan Demokrat Kadınlara Anlamlı Hediye!

“Demokrat Parti Bursa İl Disiplin Kurulu üyesi Sayın Cemaliye Uras hanımefendiye kıymetli hediyesi için kendilerine şahsım ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri adına teşekkürlerimi sunuyorum.” Demokratların 50 yıllık neferi İl Kadın Kolları Başkanı Nur Nurten Şahin ve Yönetimi’ne jest yaparak günün anısına hediye takdim etti. Hediyeyi Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, İl Kadın Politikaları Başkanı Nedim Yoldaş, İl Disiplin Kurulu Üyesi Cemaliye Uras, Kadın Kolları Başkanı Şahin’e verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu; “Kadınlarımızın önemi bizim için değerlidir. Kurtuluş Savaşı’nda 2 aylık bebeğini kundakta bırakıp savaşa mermi taşıyan annelerin evlatlarıyız biz demokratlar. Bugün Bursa’da kadınlarımızın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında İl Kadın Kolları Yönetimimizden yüzümüzü güldüren bilgiler aldım. Ankara’ya çalışmalarınızı bildireceğim. Türkiye’de değişimi siz başlatacaksınız.” dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Nur Nurten Şahin; “Büyük Kongremizle birlikte Türkiye’de iktidara bir adım daha yaklaşacağız. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sıklaştırarak sahaya indik. Bursa’da değişimin öncüsü Demokrat Kadınlar olarak vatandaşlarımıza dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ