Demokrat Zafer

BEEO Propolis Damlalar ile Güven Dolu Bir Kış Geçirin Propolis Tüketmenin En Pratik Yolu; Damlat ve Tüket!

Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli Anadolu propolisi üreticisi BEE’O, damla formundaki ürünleriyle propolis tüketmenin kolay yolunu sizlere sunuyor.

Propolis arıların, bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı tamamen doğal bir arı ürünüdür. Değerli fenolik ve flavonoid bileşenleri içeriğinde bulunduran propolis, beslenmenize değer katar. Bu doğal besini ham hali ile tüketmek mümkün değildir. Propolisin kovandan çıkarıldıktan sonra insan tüketimine uygun hale getirilmesi ve vücudun bu ürünü sindirebilmesi için mutlaka uzmanlar tarafından özütlenmesi gerekiyor. Türkiye’nin ilk ve tek yerli inovasyon ödüllü propolis üreticisi olan BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla ve BEE’O Propolis Damla ile Anadolu propolisi tüketmenin kolay yolunu sunuyor.

BEE’O Propolis Damla, bal, pekmez, yoğurt gibi gıdaların içerisine eklenebilirken; BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla ise su, süt, meyve suyu gibi ılık ya da soğuk sıvı gıdaların içerisine ilave edilerek tüketilebiliyor. Anadolu coğrafyasının değerli endemik bitkilerinden elde edilen propolisin, İstanbul Teknik Üniversitesi laboratuvarlarında uzman ekipler tarafından uygun alt yapı, bilgi ve teknik donanım ile özütlenmesiyle hazırlanan damla formundaki bu ürünler tamamen doğal ve katkısız. BEE’O Propolis Damlalar tüm besin değeri koruyacak şekilde formüle edilerek tüketicilerle buluşturuluyor.

Zengin fenolik ve flavonoid içeriği sahip olan BEE’O Propolis Damla, %20 oranında saf Anadolu propolisi içeriyor. BEE’O Propolis Damla’nın 4-10 yaş arası çocuklar için günde 10-40 damla, 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günde 20-80 damla olarak doğrudan ya da ılık veya soğuk katı gıdaların içerisine ilave edilerek tüketilmesi öneriliyor.

BEE’O uzmanlarının patentli teknolojisi ile özütlenen BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla, yüksek fenolik ve flavonoid içeriği ile beslenmeyi destekliyor. Yetişkinlerin günde 20-80 damla, çocukların günde 10-40 damla şeklinde, doğrudan ya da ılık veya soğuk sıvı gıdaların içerisine ilave ederek tüketebilecekleri bu ürün %10 oranında saf propolis içeriyor.

BEE’O Propolis Damla ve BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damla’ya www.beeo.com.tr üzerinden veya Carrefour Gurme, Macrocenter, Migros, Joker, Gratis, Tchibo gibi 5000 perakende satış noktasından ulaşmak mümkün.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ