Demokrat Zafer

Sefa İçin Tek Yürek Oldular!

Bursa’da, İsmail ve Rabia çiftinin Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası çocukları 2 yaşındaki Sefa, sağlığına kavuşması için gen tedavisi bekliyor. Oğulları için yardım kampanyası başlattıklarını ve 32 milyon liraya ihtiyaç olduğunu belirten aileye Dağ Yöresi Dernekleri düzenledikleri etkinliklerle destek olmaya çalışıyor. Etkinlerin bir adresi de Çivili Köyü Derneği idi. Dernek Başkanı Recep Ekim; “Sefamıza bir söz verdik. Son nefesimize kadar ailenin yanındayız.” dedi. Etkinliğe dernek yönetiminden Mehmet Budak, Dernek Gençlik Kolları Başkanı Barış Tura,
Dünya Gönüllüler Derneği Başkanı İbrahim Bozdağ, Ragıp Vardar, Sibel Karagöz, Osman Sarı, Erol Yöngül, Erol Bayık, 15 Temmuz Demokrasi ve Aile Yardımlaşma Derneği Başkanı Munise Acar ile DAĞDER Genel Başkan Adayı Erdal Kadir katılarak tam destek verdi.

Aileye bir müjde de Dubai’den geldi. Dubai’de yaşayan dağ yöresinin evladı, ismi bizde saklı bir iş adamı tedavi masraflarının bir kısmını karşılayabileceğini ifade etti. Sefa için Bursa tüm imkanlarını seferber etti. Bursaspor’da SMA Hastası bebekler için elini taşın altına koyarak her türlü desteği vereceklerini kulüp yönetimi tarafından belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ