Demokrat Zafer

KAPTAN PENGU ÇOCUK TİYATROSU ‘YILDIRIM’DA

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ çocuk tiyatrosu, Yıldırımlı miniklerden tam not aldı.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ adlı çocuk oyunu, Barış Manço Kültür Merkezi’nde yüzlerce miniği ağırladı. Minikleri zaman zaman kahkahaya TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi karakterleri ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ seyircilerden büyük alkış topladı.

“YILDIRIM’IN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Yıldırım’da sanatla tanışmayan çocuğun kalmayacağının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocukların kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla onlara özel kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Miniklerimize tiyatro sevgisini aşılamak için çocuk oyunlarıyla buluşturuyoruz. Barış Manço Kültür Merkezi’nde 3 seans, TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi karakterleri ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ oyununu Yıldırımlı çocuklarımızla buluşturduk. Yıldırım’ın geleceği olan çocuklarımız için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ