Demokrat Zafer

FERİDUN DÜZAĞAÇ ve HÜSNÜ ARKAN, KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’IN %100 AKUSTİK KONSERLERİ SERİSİ KAPSAMINDA 4 MART’TA SAHNEDE!

İstanbullular, KüçükÇiftlik Park’ın kışlık sahnesinde düzenlenen %100 Akustik konserleriyle sakin akşamlarda, sıcacık bir ortamda yumuşak tınıların tadını çıkarıyor! 4 Mart Cuma akşamı gerçekleşecek %100 Akustik konserinde sahneye bu kez, besteleri ve yorumlarıyla dinleyicilerin kalbine dokunan iki önemli müzisyen, Feridun Düzağaç ve Hüsnü Arkan çıkacak. Kışa özel kapalı mekânında etkinliklere hız kesmeden devam eden KüçükÇiftlik Park’ta, URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen ve kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Biletix’te!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, yeni kapalı mekân konseptinde her türden müzikseverlere hitap eden programıyla misafirlerini kış aylarında da müzikle buluşturmaya devam ediyor. Şehrin merkezinde ancak gürültüsünden uzakta, güvenli ve konforlu bir ortamda sıcak, samimi ve sakin bir akşam geçirmek isteyen İstanbullular, KüçükÇiftlik Park’ın %100 Akustik serisiyle en sevilen yerli müzisyenlerin şarkılarını bu kez de akustik versiyonlarıyla dinliyorlar.

Dinleyicileri “iyi ve sakin müzik”le mest eden %100 Akustik serisi kapsamında Feridun Düzağaç ve Hüsnü Arkan’ın sahne alacağı konser 4 Mart 2022 Cuma akşamı gerçekleşecek. Duygulara tercüman olan besteleriyle rock müziğin eskimeyen isimlerinden Feridun Düzağaç, KüçükÇiftlik Park kış sahnesinde vereceği konserde Alev Alev, F.D., Lavinia gibi klasikleşen şarkılarını seslendirecek. Profesyonel müzik hayatında 30 yıla yaklaşan şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aranjör Feridun Düzağaç son olarak Nisan 2021’de, eski albümlerinden 7 şarkıyı İsimsiz Orkestra ile birlikte yeniden yorumladığı ve bir üçlemenin ilk albümü olan Sakin’i dinleyicilerle paylaştı. 

Konserin açılışını ise, Türk müziğinin en özgün ve önemli seslerinden müzisyen, besteci ve yazar Hüsnü Arkan yapacak. 1991’de Bir Yalnızlık Ezgisi adlı ilk solo albümünü çıkaran Arkan, 1993’te vokalist, söz yazarı ve besteci olarak katıldığı Ezginin Günlüğü grubundan 2010 yılında ayrıldı. Solo albümlerinin yanı sıra teklilerini de müzikseverlerle buluşturmaya devam eden Hüsnü Arkan, KüçükÇiftlik Park’ta en sevilen eski ve yeni şarkılarının akustik versiyonlarından oluşan bir seçki seslendirecek. 

URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen ve 18 Mart’ta Fatih Erkoç – Kerem Görsev Trio, 9 Nisan’da ise Levent Yüksel ile devam edecek olan %100 Akustik konserlerinin biletleri Biletix’te!

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

Bilgi için: instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ