Demokrat Zafer

Esnaf İflasta! Hükümet Sefada!

Ekonomik derin krizin etkileri gün geçtikçe daha da gözle görülür hale geliyor. Kestel’de saha çalışması yapan Gelecek Parti Bursa İl Başkanlığı Yönetimi gördüğü manzara ile şok oldu. İl Başkanı Alparslan Yıldız ve İlçe Başkanı Gökhan Arabacı ile yönetimden 5 ayrı ekipten oluşan Gelecek Heyet’i Kestel esnafı ile buluşup vatandaşlar ile buluştu. Sorunları yerinde gören Gelecek Partililer onlarca esnafın dükkanlarını istemeden de olsa kepenk kapattığını tespit etti.

Gelecek Parti Kestel İlçe Başkanı Gökhan Arabacı; “İlçemiz Bursa merkezin doğuya açılan ilk kapısıdır. Bursa Teknik Üniversitesi, Esnaf Yerleşim Bölgesi gibi yatırımlar iktidarın vaatleri arasında pembe yalanlara döndü. Asgari ücretin yüzde 50 artışı ile birlikte sanayicilerimizde kendilerine göre bir hamle yaptı, çok sayıda işten çıkartılan hemşehrimiz var. Esnafımız içe ekonomik darbeyi atlamadı. Saat başı gelen zamlar nedeni ile onlarca esnafımız ya iş yerini açmıyor yada iş yerini tamamen kapatıyor. 7/24 sahadayız gelişmeleri il Başkanlığımız ile paylaşıyoruz.” dedi.

İl Başkanı Alparslan Yıldız; “Bursa’yı dinlemeye devam ediyoruz. 17 ilçemizde eş zamanlı olarak başlattığımız çalışmalarda farklı bir manzara ile karşılaşmadık. Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlarımızın yaşama enerjileri tükenmiş vaziyette. Gelecek iktidarında bu manzaralarla karşılaşmayacaksınız.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ