Demokrat Zafer

‘Birlikte Filizleniyoruz’ diyen Simbiyoz Aktivite 2 yaşında!

Bursa’da gönüllülük esasına dayanarak kurulmuş, dezavantajlı bireylerin toplumda diğer bireylerle eşit şartlarda yaşayabilmesi amacına yönelik faaliyetler yürüten ilk ‘Sosyal Girişim ve Sosyal Gelişim Merkezi’ Simbiyoz Aktivite 2 yaşında.

ZEYNEP ÇELİK / BURSADA BUGÜN   bursadabugun.com

Simbiyoz Aktivite; 2 yıldır faaliyetlerine devam eden, sosyal girişim potansiyeline sahip bireylere fırsatlar sunan gönüllü bir oluşum.

BİRLİKTE FİLİZLENİYORUZ

Birlikte Filizleniyoruz‘ sloganıyla yola çıkan Simbiyoz Aktivite; ismini aldığı ‘simbiyoz‘ gibi ortak yaşam alanında tüm canlıların fayda görmesi esasına dayanarak faaliyetlerini yürütüyor.

Merkezinde derslikler, ofisler, kütüphane ve kafe birimleri bulunuyor.

Bu mekânlar özel gereksinimli bireylerin yanlarında bir ebeveyne ihtiyaç duymadan sosyalleşebilmeleri, günlük yaşamlarına dair işlevlerini görebilmeleri imkânını sağlarken aynı zamanda çalışabilmeleri ve para kazanabilmeleri anlamına da geliyor.

SİMBİYOZ AKTİVİTE 2 YAŞINDA

Sosyal girişimci Hülya Aras‘ın önderliğinde, “Global partnerlerimizle birlikte; dezavantajlı kitleleri kapsayıcı, özgürleştirici, inovatif aksiyonları destekleyen, sosyal girişimcilere katalizör görevi üstlenen bir çözüm merkezi” vizyonu ile yola çıkan Simbiyoz Aktivite 2 yıldır hedef çemberini genişletip ailesini büyüterek hizmet veriyor. Bursa Vatan Medya Gurubu’ndan Bayrak Haber’de 2021’in en’leri kurumlar katagorisinde medya desteği alanında ödüle layık görüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ