Demokrat Zafer

TASARIM ÖDÜLLÜ VISION WIDE-SF SERİSİ KÖPRÜ TİPİ İŞLEME MERKEZİ İLE KALİTELİ VE YÜKSEK KAPASİTELİ ÜRETİM

Savunma sanayinin üretim süreçlerinde yer alan Vision Wide, Türkiye’de GNC Makina güvencesiyle sunuluyor. Kalite yönetim aşamalarında, büyük parçaların üretim standardını sağlama, hassasiyet, üretim verimliliği gibi konularda geliştirdiği teknoloji ile rakiplerinden ayrışan Vision Wide, özellikle savunma sanayinde, fark yaratıyor. GNC Makina, Vision Wide ile ülke savunmasına destek oluyor, Türkiye’nin gücüne güç katıyor.

Havacılıktan uzay sanayine, otomotivden kalıp ve makine endüstrisine kadar ülke üretiminin stratejik öneme sahip sektörlerinde kullanılan Vision Wide-SF Serisi, dünya devlerinin de üretimde tercih ettiği bir köprü tipi işleme merkezi.

Tayvan menşeili marka, modern çizgisi, kaliteden ödün vermeyen büyük kapasiteli frezeleme çözümleriyle öne çıkıyor4100 mm’ye kadar X eksende, 2700 mm’ye kadar Y eksende ve 1020 mm’ye kadar Z eksende hareket imkânı sağlayabilen Vision Wide-SF Serisi, tabla genişliği 4000×1800’e kadar, kolon arası 2100 mm’ye kadar genişleyebilen yenilikçi bir tasarıma sahip.

Award Design tasarım ödüllü seri çok kademeli sürgülü kapı sistemi, askı tipi kontrol paneli ve özel fanuc tabanlı VW-FX yazılımı ile kullanıcı için avantajı da sağlıyor. Yerden tasarruf etmenize yardımcı olan Vision Wide-SF Serisi’nin (STD) 32 takım kapasitesi,  5 saniye kadar kısa bir sürede takım değiştirebilen kol tipi magazin özellikleri de mevcut.

Yekpare döküm yapısı ile uzun süre mekanik stabiliteye imkân veren seri, 885 mm kızaklar arası mesafesi, ağır yüke uygun iki adet masuralı linear kızağı ile X-ekseninde 12 tona kadar tabla yük kaldırabiliyor. Seri, dayanıklı ve hafif tabla sistemi, kesme sırasında yüksek hassasiyetli hızlanma ve yavaşlama yapıyor. Maksimum işleme kapasitesi, akümülatör sistemi, yüksek performanslı hızlanma özellikleriyle Vision Wide-SF Serisi, son derece hassas ve pürüzsüz hareketi de destekliyor.

Seride bulunan Double Counter Weigth sistemi elektrik kesintisinde otomatik olarak duruyor, böylece parça dalmalarını ve takım kırılmalarını da önlüyor.

Türkiye’de GNC Makina güvencesiyle sunulan Vision Wide-SF serisi, kullanıcı dostu tasarım modeli, efektif soğutma ve hidrolik sistemleri, teslimattan önce tam bir kalite kontrolü sağlaması ile ön plana çıkıyor.

GNC CNC Makina Teknolojileri Hakkında 

Talaşlı imalat sanayinin temel üretim araçlarından takım tezgâhları alanında önemli bir güce sahip olan GNC Makina, 2010 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. GNC Makina, Victor Taichung, Nakamura Tome, GROB, Romi, Vision Wide, Vonghler ve Lico gibi yüksek hız ve niteliğe sahip CNC makin markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya ve Adana’da bölge temsilcilikleri bulunan GNC Makina tüm Türkiye’de satış ve servis hizmeti de veriyor. GNC Makina, savunma sanayinden otomotive, havacılıktan kalıp ve kalıp endüstrilerine, enerji teknolojilerinden medikal endüstrisine kadar birçok sektöre üretim desteği sunuyor.

Üretim yapan firmalara o üretimi yapacakları makinaları temin eden GNC Makina, üretim öncesi ve sonrasında tüm süreçte danışmanlık hizmeti vererek servis hizmeti ve lojistik sağlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ