Demokrat Zafer

Ortaklarımız maalesef güç zehirlenmesine yakalandı

enbursa.com’u ziyaret eden BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Cumhur İttifakı’na yüklenerek, “Ortaklarımız maalesef güç zehirlenmesine yakalandı. Kendilerinden başkasını gözleri görmüyor” dedi.

BBP Nilüfer’den enbursa.com’a ziyaret
Haber: Umut KUTLUCA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın ve Nilüfer İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Oktay, EA Medya bünyesinde bulunan enbursa.com’u Nilüfer’deki yeni yerinde ziyaret etti. EA Medya Genel Yayın Yönetmeni Cennet Yüzer Cankılıç’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan BBP Nilüfer yönetimi Bursa ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Parti teşkilatı olarak pandemi sonrasında sahaya indiklerini belirten BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, “Seçimler yaklaşıyor. Önümüzdeki seçimleri dönüm noktası olarak görüyoruz. Nilüfer’in 64 mahallesinde sahadayız. Bursalılar ile iletişimi sağlam tutuyoruz. Zor şartların altından nasıl çıkılacağını vatandaşla da paylaşacağız” dedi.  AK Parti’nin 22 senelik iktidarının sonunda gelinen noktayı vatandaşın tasvip etmediğini ifade eden Mustafa Aydın, “Gelinen süreçte ekonomi alt üst oldu. Toplumu tam anlamıyla ikiye böldüler. 81 ilin tüm ilçelerinde seçim sürecine hazırız. Millet yaşadığı bu buhranlı günlerin cevabını sandıkta verecektir” açıklamasında bulundu.

‘ÜLKE EKONOMİSİNİ ETKİLİYOR’

Ulusal gündemden düşmeyen mülteciler konusuna da değinen Aydın şunları söyledi: “Türkiye’nin bir yol geçen hanı olmaması lazım. Kültürümüzde zorda kalan birisine sahip çıkmak hem insani hem de İslami meziyetlerimizdendir. Kendi vatandaşı sefalet içinde bulunurken, sınırları sonuna kadar açılmasını çok yanlış buluyoruz. Bu süreçte sınır hattı boyunca tampon bölgeler oluşturulabilirdi. Mülteci başlığı, ülke ekonomisini etkileyen unsurların başında geliyor.”

‘SÜREÇ BİZE NE GETİRİR BİLEMEYİZ’

Bursa’da oy ağırlığının Cumhur İttifakı’ndan yana göründüğünü belirten Mustafa Aydın, “Ortaklarımız maalesef güç zehirlenmesine yakalandı. Kendilerinden başkasını gözleri görmüyor. İlerideki süreç bize ne getirir bilemeyiz ancak, sağlıklı bir ittifak yapılması öncelikli hedefimiz” değerlendirmesinde bulundu.

‘KAZA DEĞİL SUİKAST’

13 yıldır süren ve hala bir sonuca bağlanamayan Muhsin Yazıcıoğlu davasına da değinen Aydın, “Muhsin Yazıcıoğlu davası kırmızı çizgimizdir. Bu olay biz kaza değil suikasttır. Kimse karnından konuşmasın. Bu dava kıyamete kadar da sürse takipçisi olacağız. 13 sene geçti ve bir arpa boyu yol alınmış değil. Bu konuda siyasiler de hukuk da adalet de yerlerde sürünüyor” diyerek BBP’nin Muhsin Yazıcıoğlu davasını gündemden düşmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ