Demokrat Zafer

United Colors Of Benetton Keten Tasarımlarıyla Sürdürülebilir ve Zamansız Şıklık

Benetton, 2022 Yaz sezonuna sürdürülebilir şıklık sunuyor. Yeni sezonda yer alan keten tasarımlar hem sürdürülebilir modanın hem de konforlu şıklığın adresi oluyor.

Benetton 2022 Yaz Kadın Koleksiyonu, saf ketenden hazırlanan tasarımlarla sürdürülebilir modanın şık yüzünü yansıtıyor. Sıcak yaz aylarının kurtarıcı parçaları arasında yer alan keten tasarımlar rengarenk seçenekleri ve desenleriyle dikkat çekiyor.

Kesimleri ve kumaş kalitesiyle hem şehir hem de tatil stilleri için tercih edilebilecek tasarımlar arasında şort, bluz, gömlek, pantolon, tişört, tulum, elbise ve ince ceket alternatifleri bulunuyor. Oranj, yeşil, kırmızı, beyaz, mavi, bej, siyah, haki ve somon gibi geniş renk skalası bulunan tasarımlarda çizgi, çiçek ve geometrik desenler tercih ediliyor.

Keten kumaşlardan hazırlanan tasarımlar seçili Benetton mağazalarında ve benetton.com.tr’de satışa sunuluyor.

United Colors of Benetton Hakkında:

Benetton Grup, 5.000’den fazla mağazası ile dünyanın en önemli pazarlarında faaliyet gösteren, dünyanın en tanınmış şirketlerinden biridir. Geleceği planlayan, bugünü yaşayan, çevreye ve insan onuruna saygı gösteren grup, dönüşüm içinde olan toplumlara karşı da sorumluluk duygusuyla hareket eder. Değişim ve yenilikler üzerine esnek ve küresel bir yapıya sahip olan Benetton; tarihi, renkleri, moda anlayışı, perakende satış mağazası devrimi, benzersiz satış ağları opsiyonları, sosyal sorumluluk bilinci ve kültürel tartışmalara değinmekten kaçınmayan evrensel iletişimiyle de sektörel ve toplumsal gelişimi destekler. Renk, moda ve demokratik fiyat politikasıyla konsolide bir kimlik sergileyen grup, benimsediği değerler ve iş tutkusuyla güçlü ve dinamik bir yapı oluşturur. United Colors of Benetton, satış ağının gelişimini de dünya çapında önemli bir yatırım programı ile destekler. Mağazalarını; koleksiyonların, renklerin ve tasarımların ilgi odağı olduğu ve giderek daha çekici hale gelen, dinamik ve etkileşimli bir perakende bağlamında sunmak için son derece modüler ortamlardan yararlanan Benetton, tarihi şehir merkezlerinde ve alışveriş merkezlerinde önemli konumlarda yer alır.

United Colors of Benetton Türkiye Hakkında:

1985 yılında Türkiye’ye ilk giren uluslararası hazır giyim markası olan Benetton, ülkedeki sektör gelişimine büyük katkı sağlamıştır. Koleksiyon yapısı, renkliliği ve canlılığı ile Türk kültürüne hızlı bir adaptasyon gösteren marka 35 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Türkiye’de 45 mağaza ve 30 farklı satış noktasına sahiptir. Yüzde 100 pamuk, yüzde 100 yün gibi doğal hammaddeler ile üretimini sürdüren United Colors of Benetton, Green B adını verdiği sosyal sorumluluk projesiyle de sürdürülebilirlik çalışmalarına öncülük etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ