Demokrat Zafer

HER STİLE UYAN ZAMANSIZ MOBİLYALAR

Güncel dekorasyon trendlerini takip ederek her tür tarza ve kişiliğe hitap eden ürün çeşitliliğine sahip olan KINIK MOBİLYA, özellikle ahşabın sıcaklığıyla şekillenen modern tasarımlarıyla tercih ediliyor. Kendine özgü geliştirdiği tasarım dili ile dekorasyon anlayışına yenilikçi bir bakış açısı getiren KINIK MOBİLYA, yeni koleksiyonuyla yazı karşılamaya hazır.

2006 yılında kurulan KINIK MOBİLYA, 2008’de ikinci, 2012’de ise üçüncü şubelerini açarak, her geçen gün artan satış kapasitesiyle ve ülke sınırlarını aşan satış noktalarıyla bugün daha ulaşılabilir bir marka. 17 yıldır kaliteli üretim prensibi, güvene dayalı satış politikası ve her bir çalışanın yüksek gayretiyle sağlam ve emin adımlarla yola devam eden KINIK MOBİLYA için en önemli değer; malzeme seçimi, tasarım ve üretimde, kullanıcı sağlığı ve güvenliğini gözetmek. Operasyonlarının tüm aşamalarında yüksek çevre duyarlılığıyla hareket eden marka, üretim süreçlerindeki teknik operasyonlarına sanatı ve sanatçıyı dahil ederek bilinen mobilya üretim algısını değiştiriyor. Mobilya üretiminin her aşamasında sanatını tam olarak icra edebilen büyük bir ekiple çalışan KINIK MOBİLYA, yüzlerce yaşam alanına sihirli dokunuşlarda bulunuyor.

Tasarıma önem veren ve yatırım yapan KINIK MOBİLYA ürünleri, tasarım değeri yüksek, estetik yönü güçlü modellerden oluşuyor. Ürün gamının tamamında ergonomik detaylar dikkate alınıyor ve konfor üst düzeyde tutuluyor.

Tasarım ve üretim aşamalarında kullanılan mühendislik teknikleriyle, inovatif ve fonksiyonel ürünler üretme konusunda sektöre öncülük eden marka, ürünü satın aldıktan sonra yaşanabilecek her türlü soruna hızlı ve etkin çözüm üreterek müşteri memnuniyetini her zaman üst seviyede tutmaya da özen gösteriyor.

Temel ilkesinin, sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü ürünler üretmek olduğunun altını çizen KINIK MOBİLYA, modern ve ahşap tasarımlarıyla da sıkça tercih ediliyor.

Detaylı bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

www.kinikmobilya.com.tr

@kinikmobilya

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ