Demokrat Zafer

ŞİMDİ DE BURFAŞ’IN KESESİNE Mİ EL ATTIN?

Türkoğlu’ndan Aktaş’a;
ŞİMDİ DE BURFAŞ’IN
KESESİNE Mİ EL ATTIN?

-İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, seçim propagandası çalışmalarını Büyükşehir kasasından yaptığını söylediği Başkan Aktaş’ın şimdi de BUFAŞ’ın kasasına göz diktiğini vurguladı.

Alinur Aktaş’ın, gençler için düzenlediği seçim propagandası kapsamında hazırlattığı bedava BURFAŞ kartlarının faturasını Bursalılara ödettiğini belirten Türkoğlu, “Gençlerimiz tabii ki hizmetlerin en özeline layık, bu ayrı. Ama onların, kamu kesesinden siyasete alet edilmeleri asla ahlaklı bir davranış değildir. Sandığa bir hafta kala iyice panikleyen Sn. Aktaş ne yapacağını şaşırdı” dedi.
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Alinur Aktaş’ın, belediye kaynaklarının yanı sıra, Büyükşehir iştirakli şirketleri de seçim propagandasına dahil ettiğini ifade eden Selçuk Türkoğlu, konuya dair şunları söyledi:
“Ne demiştik?
Tarzan zorda!
Memleketi batıran Ak Parti’nin Büyükşehir adayı Alinur Aktaş, binlerce billboard afişlerini belediyeye ödettikten sonra, şimdi de son bir ümitle; BURFAŞ kesesinden gençlere, “Bedava internet ve bedava kahve, tatlı kartları” dağıtmaya başladı.
Belli ki, ‘Devletin malı deniz, yemeyen keriz!’ diyerek ‘uzatmaları’ oynadığının farkında!
‘Evet, ben Kerizim!’ diyorsa ne yapması lazım?
BURFAŞ’a bu kartların parasını ‘Cebinden Ödediğini’ gösteren faturayı çıkarıp Bursa kamuoyuna ibraz etmesi lazım?
Hadi bakalım, hodri meydan!”

image.png
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ