Demokrat Zafer

OLEG KENZOV YENİ ŞARKISI ”BELKİ” Yİ TÜRKÇE SÖYLEDİ

Ukrayna X-Factor finalisti, pop yıldızı Oleg Kenzov’un şarkılarının Doğu Avrupa ülkelerinde milyonlarca dinleyicisi ve izleyicisi var.

5 yıldır Doğu Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya’daki tüm dijital platformlarda en çok dinlenen şarkıları “Po kaifu” (“Yükseklerde”) ve “#RaketaBombaPetarda” ayrıca birçok hit şarkının da sahibi.

Şimdi Oleg Kenzov kendine yeni bir sayfa açarak Türkiye müzik piyasasına merhaba diyor.

Türkçe olarak söylediği ilk çalışması “Belki” dans ettiren ve akılda kalıcı ama aynı zamanda romantik ve tutkulu bir şarkı.

‘’Belki’’ modaya uygun, modern sesi ve oryantal rengiyle, insanların tüm tatil bölgelerinde dans edip şarkı söyleyeceği yeni bir pop hiti olacak.

Şarkının çıkışıyla eş zamanlı olarak yayınlanan video klip, Türkiye’de dünyaca ünlü tema parkı The Land of Legends ‘ta çekildi.

Şarkının Linki : https://bfan.link/belki-2

Wetransfer Linki : https://we.tl/t-S6zsBBikW2

Instagram : www.instagram.com/okenzov_official

TikTok : www.tiktok.com/@okenzov

Oleg Kenzov is a finalist of the Ukrainian X-Factor, a Ukrainian popstar with an audience of millions in Eastern European countries.

The author of many hits, including the hit “Po kaifu”(“On the High”) and “#RaketaBombaPetarda”, which for 5 years continue to be heard from all devices in Eastern Europe, the Caucasus, and Central Asia. Oleg is turning over a new page for himself and entering the Turkish music market.

His first song “Belki” in Turkish is dancing and catchy, but at the same time romantic and passionate, with a fashionable modern sound and oriental coloring, it will become a new pop hit, to which people will dance and sing along all resorts in Turkey. The video clip, which is released simultaneously with the release of the track, was filmed in Turkey in the world famous theme park The land of Legends.

Link to the song : https://bfan.link/belki-2

Wetransfer : https://we.tl/t-S6zsBBikW2

Instagram : www.instagram.com/okenzov_official

TikTok : www.tiktok.com/@okenzov

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ