Demokrat Zafer

ESKİ HÜKÜMLÜLERE YÖNELİK “HİJYEN EĞİTİMİ” KURSU

Gıda ve Su Sektöründe Çalışmak İsteyen eski hükümlüler için, Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Osmangazi Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde “Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi” kursu gerçekleştirildi.
Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen, Sağlık Memuru Güner TAGENÇ tarafından 11 Mart 2024 tarihinde 8 saatlik verilen eğitimlere, haklarında kamuya yararlı bir işte ücretiz çalıştırma cezası bulunan 45 hükümlü katıldı.
Kurs programı kapsamında ilk olarak teorik bilgiler anlatıldı. Teorik bilgilerin ardından Kurs sonunda yazılı sınava katılan kursiyerler Halk Eğitim Merkezi Onaylı “Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi” almaya hak kazandı.
11 Mart 2024 tarihinde düzenlenen sertifika törenine, Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat ÇANAK, Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı Zeynep CENGİZ, Şef İlker ÇAĞIRAN, Denetimli Serbestlik Çalışanları ve kursiyerler katıldı.


Denetimli Serbestlik yetkilileri, 2024 yılında “Mesleğim Geleceğim” benim sloganıyla kurum olarak başlattıkları “Mesleki Eylem Planı Stratejisi” çerçevesinde, mesleki bilgi ve beceriye sahip olmayan denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan veya eski hükümlüler gibi istihdam açısından dezavantajlı grupların istihdam olanak ve şanslarını arttırmayı amaçladıklarını, “Döner Hazırlama” “Barista”, “Arı Yetiştiriciliği” kursundan sonra dördüncü alan olarak “Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi” kursunu tamamladıklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ