Demokrat Zafer

Emlakjet’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüne Özel Eğitim Gayrimenkul Sektöründe Kadın Girişimci Olmak

Kadın Gücünü Destekleyen sektörün öncü emlak listeleme platformu Emlakjet, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak Bursa’da ‘Emlakjet Kampüs’ adı altında yalnızca kadın gayrimenkul danışmanlarına özel iletişim, ikna, dijital pazarlama ve portföy geliştirme konularından oluşan bir eğitim verdi.

Eğitmen Filiz Çobanoğlu’nun Bursa Almira Hotel’de “Gayrimenkul Sektöründe Kadın Girişimci Olmak” başlıklı eğitimiyle 100 kadın gayrimenkul danışmanı ile buluştuğu eğitime kadın girişimcilerin ilgisi büyüktü.

Bu eğitimin gayrimenkul sektöründeki kadın danışmanlara ışık olmasını dilediklerini belirten Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, “Bu özel günde sektörün önde gelen temsilcilerinden Filiz Çobanoğlu’nu kadın gayrimenkul danışmanlarımız ile buluşturmaktan çok büyük bir keyif aldık. Gayrimenkul sektörüne katma değer sağlayan kadın girişimciler hepimiz için bir gurur kaynağı” dedi.

Emlakjet hakkında

2006 yılında, yeni nesil gayrimenkul platformu olarak kurulan Emlakjet, Mayıs 2014’te risk ve girişim sermayesi platformu iLab Holding tarafından satın alındı. Gayrimenkul alanındaki tüm ihtiyaçları tek bir platformda toplayan Emlakjet, iLab Holding çatısı altına girdiği günden bu yana marka yatırımlarıyla ses getirdi. İster satılık&kiralık, ister yatırımlık olsun gayrimenkule dair; en hızlı, en kolay ve en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen Emlakjet, kısa zamanda ayda 60 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 15 milyon ziyaretçisi ile emlak sektörünün önde gelen en yenilikçi portallarından biri oldu.

www.emlakjet.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ