Demokrat Zafer

Dündar’dan ANASİAD’a Ziyaret! “Türkiye’nin Ikinci Yüzyılını Birlikte İnşaa Edeceğiz!”

Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Derneği Genel Merkezi yönetimini ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, Genel Başkan Hakan Birkan yeni dönemde başarılar diledi.

Dündar, Birkan’dan teknolojiye yatırım yapan ve günlük yaşadıkları sorunları dinledi. Dündar; “Kentimizin bin yıllık geçmişinden aldığımız tarihi sorumluluk nedeniyle Kentsel Dönüşüm noktasında bazı hassasiyetlerimiz var. 136 mahallemizde eş zamanlı yapacağımız ortak akıl ve sorumlulukla başlayacağımız yerinde dönüşümle Osmangazi tekrar çekim merkezi olacak. Büyükşehir Belediyemizle yapacağımız hamlelerle şehrin kalbi olan Çarşamba, Altıparmak, Muradiye, Hisar’dan Yeşil Türbe Emirsultan’a kadar köklü bir değişime imza atacağız. Ulaşılabilir bir Osmangazi için bir planlama yaptık. Ana arterlerimizde yapacağımız şerit genişletme, kente kazandıracağımız dikey ve çapraz yeni yollar ile şehrin yorgunluğunu gündemden çıkartacağız. İş insanlarımızın belediye hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanması bizim görevimiz.” dedi.

Genel Başkan Hakan Birkan seçimlerde Mustafa Dündar’a başarı diledikten sonra, müteahhitlerin kentsel dönüşümde belediye ile yaşadıkları zorluklardan bahsetti. Genel Başkan Hakan Birkan; ” Bursa’mızda her anlamda modernleşmesi biz iş insanları için çok önemli. Kentin turizm markalarından olan Tarihi Hanlar ve Kapalı Çarşı üzerinde yapılan restore marka değeri artıran bir etken olacaktır. Bu çerçevede Osmangazi içinde restorasyon bekleyende 500 den fazla tarihi emanetlerimiz var. Bu konuda hassas olduğunuzu biliyoruz. Osmangazi’nin ambiyansını değiştirebilme gayretlerinizi önemsiyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ