Demokrat Zafer

Yıldız Tilbe yazdı, Hilal Altın seslendirdi: Canın İsterse

Sözleri Yıldız Tilbe’ye ait olan “Canın İsterse”yi seslendiren Hilal Altın müzik dünyasında yeni bir soluk getirdi.

“2016 yılında aramızdan ayrılan usta sanatçı Hüseyin Altın’ın izinden giden ve dilleri pelesenk olan şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken kızı Hilal Altın, müzik dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan “Canın İsterse” adlı eseri, Hilal Altın’ın yorumuyla dinleyicilerle buluştu.

Bu kez de duygusal bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkan Altın’ın single çalışması “musicom” imzasını taşıyor, şarkının müzik yönetmenliğini ise Ercan Bal üstlendi. Klip için her detayla bizzat ilgilenen Hilal Altın, eserine büyük bir özen ve güvenle yaklaştığını ifade etti.

Karaköy Andrea’da Enes Bilal taş tarafından çekilen klibin yayınlanmasıyla birlikte, Hilal Altın gördüğü ilgiden oldukça memnun. Sanatçı, klibin çekim sürecinde yaşadığı deneyimlerle ilgili şunları söylüyor, ‘Klibin her aşamasında titizlikle çalıştık ve ortaya gerçekten anlamlı bir iş çıktı. Enes Bilal aş’ın yönetmenliğindeki klip, şarkının duygusal atmosferini mükemmel bir şekilde yansıtıyor.’

Hilal Altın, “Canın İsterse” ile dinleyicilerine duygusal bir müzik ziyafeti sunarken, şarkının başarılı klibiyle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

 
 

 


Yıldız Tilbe imzalı şarkının sözleri şöyle:

Canın isterse gel istemezse gelme

Seni bekleyemem olduğum yerde

Canın isterse gül istemezse gülme

Sana ağlayamam aşk için bile

Bu kaçıncı yalan hem bile bile

Gönül senden soğumuş haberin yokmuş

Bu kaçıncı yalan göz göre göre

Gönül senden soğumuş haberin yokmuş

Hadi herkes yoluna

Herkes kendi noktasına

Bir arada olmazdık

Beraber mutlu olamazdık

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ